New York City Artikelen & Blogs

Reisnieuws

VIDEO Pamela als douanier

Gepubliceerd: 10 sep 2009
0

De rondborstige Pamela Anderson is een natte droom voor veel mannen. Hoewel de blondine vooral bekend werd door haar uiterlijk, probeert ze het de laatste jaren met een serieuzere aanpak. Echter, de vliegvelden in Amerika zijn nog niet overtuigd.

De voormalige Baywatch actrice zet zich al jaren in voor PETA, de organisatie die zich hard maakt voor de rechten van dieren. Anderson is te zien in een nieuw spotje, waar ze als uitdagend geklede beveiligingsmedewerkster reizigers stript van kledingstukken gemaakt van leer, bont en ander dierlijk materiaal.

Te sexy

Het spotje is te sexy om uitgezonden te worden op de vliegvelden van New York, meldt een woordvoerster van de luchthavens. De directie is bang dat gezinnen met kinderen aanstoot zullen nemen tegen het filmpje.

New York Fashion Week

Het filmpje zou volgens planning vanaf vandaag via CNN Airport Network op de luchthavens getoond worden. De launch valt tactvol samen met de start van New York Fashion Week, waar veel afgevaardigden uit de kledingbranche aanwezig zullen zijn.

Luchtvaartmaatschappijen

Nu het filmpje geboycot wordt op de New Yorkse vliegvelden, probeert PETA om luchtvaartmaatschappijen zover te krijgen dat ze het spotje uitzenden tijdens vluchten. Of dat gaat lukken, is nog niet bekend.

Bekijk de verboden video hier

Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.

deel dit artikel met je vrienden:
Meer Verenigde Staten artikelen
Reisnieuws
Door: Noor Dekker
10 absurde boetes die je reis behoorlijk kunnen verpesten

27 okt 2016, Wat hier in Nederland een normaal gebruik is, kan strafbaar zijn in een ander land. Leuk die andere culturen en gebruiken, maar houd wel even rekening met bizarre boetes die je vakantie nog weleens een stukje duurder kunnen maken!

2
Goedkoop reizen
Door: Noor Dekker
Opgelet: Dit zijn de duurste steden ter wereld

03 okt 2016, Dacht je dat het leven in Nederland al best prijzig was? Dan heb je het mis! Elk jaar maakt de Economist Intelligence Unit een lijstje van de duurste steden om te wonen. Daarbij kijken ze onder andere naar voedselkosten en huurprijzen, maar ook na...

0
Foto-album
Bijzondere verlaten plekken die mensen zijn vergeten

19 jul 2016, Er bestaan vele plekken op aarde die ooit heel druk bezocht werden of bewoond waren. Elk met een eigen verhaal wat er voor zorgde dat de plek drastische veranderde. Kijk mee naar 8 bijzondere verlaten plekken die we niet mogen vergeten!

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.