Miami Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Zwemmen met alligators

Gepubliceerd: 31 jan 2009
0

Ooit een alligator willen zoenen? Wij ook niet, maar de dierenverzorgers in het themapark Jungle Island in Florida denken daar anders over. De trainers zwemmen gezellig samen met de hapgrage dieren.

Tijdens de nieuwe show Gator X-Treme gaan de trainers het water in met alligators die wel drie meter groot zijn.
Ondanks het feit dat de dieren in het water in het voordeel zijn en tachtig vlijmscherpe tanden hebben die gerust een mens doormidden kunnen bijten, dragen de trainers geen bescherming bij zich. Een trainer heeft zelfs zoveel vertrouwen in zijn relatie met de reptielen, dat hij ze zelfs al heeft durven zoenen.

De show is een groot succes en trekt gemiddeld zo'n tweehonderd bezoekers per voorstelling.

Foto 'Alligator' door SimoneOutSight.reisreporter.nl

deel dit artikel met je vrienden:
Meer Verenigde Staten artikelen
Bizar
Door: Tom Aussems
Onthuld: de 10 meest bizarre verzoeken van hotelgasten

04 feb 2016, ‘Goedemiddag, kamer 103 hier, wilt u zo vriendelijk zijn om die koraalduivel (vis) te verwijderen uit zee? Ik wil op mijn gemak kunnen zwemmen’. Baliemedewerkers in hotels krijgen het soms zwaar te verduren. Wij sommen de krankzinnigste verzoe...

0
Reisnieuws
Wauw! 10 verlaten eilanden helemaal voor jezelf

07 nov 2015, Wie of wat neem jij mee naar een onbewoond eiland? Of beter, waar zou je heen gaan als je een onbewoond eiland voor het uitkiezen had? Ontdek de mooiste verlaten eilanden in de wereld en droom weg bij de volgende paradijsjes.

0
Reisnieuws
Miami Nights

29 aug 2012, De nacht is eeuwig jong in de partyhoofdstad van de VS. Alle subculturen van Miami – surfers, fashionista’s, homo’s en Latino’s – komen bijeen op de flinterdunne strook land van de glamourwijk South Beach om zich in het feestgedruis te s...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.