Nicaragua Artikelen & Blogs

Reisnieuws
Ga voor groen: 10 eco-vriendelijke hotels

09 mei 2016, Duurzaam is de trend voor aankomende zomer. Niet alleen duurzaam reizen, maar ook duurzaam ergens verblijven. Wij helpen je een handje op weg, en zetten tien eco-vriendelijke, supergroene hotels voor je op een rijtje.

0
Reportage
Ontdek Nicaragua, het nieuwe Costa Rica

08 dec 2015, Burgeroorlog en de Iran-Contra-affaire: het beeld dat de meeste westerlingen van Nicaragua hebben. Maar het grootste land van Midden-Amerika is veilig en biedt prachtige meren en vulkanen waar de kleurrijke inwoners terecht trots op zijn.

1
Community
Tien pareltjes voor ultiem eilandhoppen

01 sep 2015, De Reisreporters van Columbus Travel delen op onze community elke dag tips en foto's met medereizigers. De meest bijzondere tips krijgen een eervolle vermelding op onze website. Dit keer delen 10 fervent eilandhoppers hun pareltjes.

4
Reisnieuws
Nicaragua - Pirates of the Carribbean

13 aug 2012, Burgeroorlog, Iran-gate en Sandinisten; de ruige ingrediënten voor het beeld dat de meeste Westerlingen van Nicaragua hebben. Maar het grootste en veiligste (!) land van Midden-Amerika biedt prachtige meren en vulkanen, waar de kleurrijke inwoner...

0
Reisnieuws
Metropolis TV

11 apr 2008, Vanavond is de tweede uitzending van het programma Metropolis, waarin verschillende aspecten van globalisering aan het licht worden gebracht aan de hand van lokale correspondenten.

0
  • Pagina 1 van de 1