Aruba Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Hotelkorting bij conceptie

Gepubliceerd: 15 sep 2009
0

Wie probeert zwanger te worden, kan net zo goed een poging gaan wagen op Aruba. Het romantische Westin Resort op het Caribische eiland komt met een wel heel originele stunt om klanten te trekken.

Toekomstige ouders

Elk stelletje dat zwanger raakt tijdens het verblijf in het resort, krijgt een korting van ruim 200 euro op het volgende verblijf. Het hotel op Palm Beach heeft de actie opgezet om meer vaders en moeders in spé aan te trekken.

Doktersbriefje

De toekomstige ouders krijgen de zogenaamde 'Conceptie Credit' wanneer zij kunnen aantonen dat hun baby is verwekt tijdens het verblijf op het resort. Een doktersverklaring is hiervoor al voldoende.

Het aanbod is geldig voor iedereen die voor 18 december 2009 in het resort verblijft.

Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.

deel dit artikel met je vrienden:
Meer Aruba artikelen
Reportage
De andere kant van Aruba

03 nov 2015, Houd het drukke westen van Aruba voor gezien en rijd eens naar de ruige, rotsachtige oostkust. Het is het oudste, minst bekende deel van het eiland en stemt de natuurliefhebber gelukkig.

0
Reisnieuws
Door: Tom Aussems
De duurste landen voor een hotelovernachting

26 okt 2015, Voor een dubbeltje op de eerste rij. Niet in deze landen. De Hotel Price Index (HPI) rangschikt de tien landen waar Europese reizigers in de eerste helft van 2015 het diepst in de buidel tastten voor een hotelovernachting. Slik!

0
Reisnieuws
Nieuwe stukjes tropisch Nederland

08 okt 2010, De Nederlandse Antillen zijn een favoriete bestemming van veel reizigers. We zijn dan ook best trots op onze stukjes tropisch Nederland. Maar vanaf zondag hebben de paradijsjes elk een nieuwe status gekregen.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.