Zwitserland Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Voetafdruk dinosaurus gestolen

Gepubliceerd: 08 okt 2007
0

Er is een voetafdruk van een dinosaurus gestolen in Zwitserland. Het fossiel zou enkele tienduizenden euro’s waard zijn.

De gestolen voetafdruk is een fossiel van de vleesetende Allosaurus, die wel twaalf meter lang kon worden. De afdruk komt uit een archeologisch onderzoeksgebied in de Jura bergen van Zwitserland en weegt enkele honderden kilo’s. De archeologen kunnen niet verklaren hoe het fossiel ongezien gestolen kon worden. Ook verwachten ze dat de afdruk moeilijk verkoopbaar zal zijn.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Zwitserland artikelen
Reisnieuws
Gespot! 5 wilde dieren die je niet verwacht in Europa

16 feb 2017, Verspreid over Europa liggen enorme lappen beschermde natuur waarin diverse wilde dieren voorkomen die niet zouden misstaan in een Afrikaans wildpark. Dus waarom constant maar weer terug naar Afrika, als je in ons eigen werelddeel óók op safari ...

0
Interview
Alexander Brouwer: 'In de Alpen is beachvolleybal een heel grote sport!'

29 jan 2017, Beachvolleyballer Alexander Brouwer en teamgenoot Robert Meeuwsen sleepten brons in de wacht op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Het kan erger, beachvolleyballen op de Copacabana. Maar er zijn meer unieke en onverwachte 'stranden' om te vol...

0
Reisnieuws
In een van deze 10 unieke ijshotels kun jij slapen

26 dec 2016, Cool, slapen in een ijshotel! De redactie van Columbus tipt er tien, van Slovenië tot Canada. Lopen de rillingen al over je rug?

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.