Oostenrijk Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Jodel jezelf naar de sneeuw!

Gepubliceerd: 07 nov 2009
0

Oefen je elke ochtend onder de douche luidkeels de kreet 'Jodelahitiiee' en is jodelen zo goed als je tweede natuur? Dan is de jodelwedstrijd iets voor jou!

Het verkeersbureau van Tirol zoekt middels haar nieuwe campagne 'Jodel je naar de sneeuw' de beste jodelaar van Nederland.

Wedstrijd

Wintersporters, après-skiërs, wannabe-jodelaars en andere talenten wordt gevraagd hun beste jodel op de daarvoor bestemde website achter te laten. De jodelaar met de meeste stemmen wint een zevendaagse sneeuwvakantie in een comfortabel chalet in Tirol voor zeven personen.

Persoonlijke jodel

De website is voorzien van verschillende snufjes, waardoor iedere deelnemer zijn of haar jodel nog persoonlijker kan maken. Deelnemers kunnen bijvoorbeeld een nickname opgeven of hun jodel ondersteunen door er een pakkende beat onder te zetten. Ook bestaat de mogelijkheid een eigen online karakter aan te maken. Gehuld in 'Lederhosen' of een Tiroler jurk is het wellicht gemakkelijker om een fanclub en dus de meeste stemmen te vergaren.

Populairste jodel

De jodels worden beoordeeld door de bezoekers van de website. Op 7 december zal de populairste jodel bekend worden gemaakt. Voor het zover is, brengt Radio 538 van 25 tot en met 29 november de leukste inzendingen ten gehore.


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Oostenrijk artikelen
Promotie
Terug naar de natuur in Oostenrijk

01 mrt 2016, We worden geleid door onze agenda en de digitale wereld is niet meer uit ons leven weg te denken. Maar zo verliezen we wel iets heel waardevols: momenten die echt alleen van onszelf zijn. Pas als je die momenten weer terugvindt, realiseer je je wa...

0
Voordeel
Door: Emily Gohres
De 50 beste voordeeltips van 2015

21 dec 2015, We hebben het afgelopen jaar veel artikelen geschreven over hoe je zo voordelig mogelijk kunt reizen. Nu het einde van het jaar in zicht is, brengen we je een overzicht van al onze super handige voordeeltips uit 2015. Doe er je voordeel mee in 2016.

1
Reportage
De mooiste wandeltocht van Oostenrijk

18 dec 2015, In Oostenrijk vereren ze hem als een koning. Wie het rijk van de Großglockner betreedt, staat op heilige grond. En wie even iets verder loopt dan de massa, heeft er het rijk alleen.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.