Oostenrijk Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Skipistes vervroegd open

Gepubliceerd: 22 okt 2009
0

Haal de latten maar uit de kast, want de Oostenrijkse skidorpen gooien hun skipistes dit weekend al open.

Voor sommige plekken is het voor het eerst in tachtig jaar dat de liften zo vroeg in het seizoen opengaan.

Prepareren

In de geliefde wintersportplaatsen Leogang en Kitzbühel in Oostenrijk, viel de afgelopen dagen uitzonderlijk veel sneeuw. Zo viel er in Leogang tussen de 70 en 100 centimeter sneeuw boven op de Asitz. Door de pistes te prepareren, kan er al volop geskied worden.

Weervoorspelling

Ook andere gebieden zijn vervroegd open. Zo wordt er op het Kitzsteinhorn al geskied tot aan de 2500m grens. Volgens de laatste weervoorspellingen kunnen de pistes openblijven tot de winter invalt en het wintersportseizoen echt begint.


Foto door: esthermarije.reisreporter.nl


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Oostenrijk artikelen
Promotie
Terug naar de natuur in Oostenrijk

01 mrt 2016, We worden geleid door onze agenda en de digitale wereld is niet meer uit ons leven weg te denken. Maar zo verliezen we wel iets heel waardevols: momenten die echt alleen van onszelf zijn. Pas als je die momenten weer terugvindt, realiseer je je wa...

0
Voordeel
Door: Emily Gohres
De 50 beste voordeeltips van 2015

21 dec 2015, We hebben het afgelopen jaar veel artikelen geschreven over hoe je zo voordelig mogelijk kunt reizen. Nu het einde van het jaar in zicht is, brengen we je een overzicht van al onze super handige voordeeltips uit 2015. Doe er je voordeel mee in 2016.

1
Reportage
De mooiste wandeltocht van Oostenrijk

18 dec 2015, In Oostenrijk vereren ze hem als een koning. Wie het rijk van de Großglockner betreedt, staat op heilige grond. En wie even iets verder loopt dan de massa, heeft er het rijk alleen.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.