Nederland Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Columbus op de vakantiebeurs

Gepubliceerd: 08 jan 2008
2

Morgen gaat de Vakantiebeurs weer van start! Natuurlijk vind je Columbus hier ook. Bezoek één van onze drie stands en win je mooiste reisfoto op superformaat!

Voor de derde keer is Columbus aanwezig, dit jaar met drie stands. Stel je brandende vragen aan de redactie en koop voor een schijntje je missende Columbus-edities. Neem je mooiste reisfoto’s mee op een USB-stick of cd naar onze hoofdstand (G047, Hal 2): elk uur wint de beste fotograaf zijn beeld op superformaat! De overige twee stands zijn A041 in Hal 1 en A091 in Hal 3.

De Vakantiebeurs is in Jaarbeurs Utrecht, van woensdag 9 januari t/m zondag 13 januari, van 10 tot 18 uur en op vrijdag tot 22 uur. Kaartjes: € 14 aan de kassa (studenten € 8), online voorverkoop € 11,50. Kijk hier voor meer informatie.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Nederland artikelen
Reisnieuws
Tegenvallers! 's Werelds saaiste toeristische trekpleisters

07 feb 2017, Je kent het wel. Je gaat voor het eerst naar een stad of land en stelt je héél veel voor van een bepaalde bezienswaardigheid. Ten onrechte, want in werkelijkheid stelt het niets voor. Dit zijn onze tegenvallers. Wat zijn de jouwe?

1
Interview
Alexander Brouwer: 'In de Alpen is beachvolleybal een heel grote sport!'

29 jan 2017, Beachvolleyballer Alexander Brouwer en teamgenoot Robert Meeuwsen sleepten brons in de wacht op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Het kan erger, beachvolleyballen op de Copacabana. Maar er zijn meer unieke en onverwachte 'stranden' om te vol...

0
Reisnieuws
Door: Tom Aussems
Stap in de auto en ga! 3x Avontuurlijkste autoreizen

24 jan 2017, Amazon Adventures zet avontuurlijke autoreizen uit aan of náár de andere kant van de wereld. Nieuw is de Transasia Classic, van Amsterdam naar China en terug! Om je een idee te geven… Dit staat er op de planning.

1

Reacties van bezoekers Reageer

trijntje1

Door: trijntje1 • Geplaatst op

Super bedankt dat jullie een van mijn gorilla foto's hebben uitgekozen om te vergroten op poster formaat !!
Helemaal geweldig ! Was een super leuke verrassing - de gorilla poster krijgt zeker een ere plaatsje bij ons in huis !

De beurs was trouwens ook een groot succes !

We hadden bijna (schrik niet !) 16 kilo aan brochures enz. meegenomen naar huis........ genoeg inspiraties voor onze volgende reizen ......

trijntje1

Door: trijntje1 • Geplaatst op

Ik ben er zeker bij !!!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.