Trouwen in de hemel image
Happynessie

Trouwen in de hemel

Wil jij jouw levenspartner letterlijk in de zevende hemel het jawoord geven? Wie weet is dit binnenkort mogelijk. De vliegtuigmaatschappij Easyjet is momenteel aan het onderzoeken of piloten geautoriseerd kunnen worden om twee mensen in het echt te verbinden.

Steeds meer koppels zoeken een buitengewone en bijzondere manier om elkaar het jawoord te geven. Of het ideale huwelijk onder water plaatsvindt of tijdens een parachutesprong; de creativiteit van de hedendaagse huwelijkskoppels kent geen grenzen.
Naast trouwen op een schip bij zonsondergang, staat trouwen tussen de wolken ook hoog genoteerd. Als alles volgens plan verloopt, stapt binnenkort het eerste tweetal het vliegtuig in om vervolgens als getrouwd koppel bij hun bestemming aan te komen.

Voorbereiding
De toekomstige bruid en bruidegom kunnen via de website van Easyjet alles tot in de puntjes regelen. Zo kunnen zij aangeven waar de bestemming naartoe moet gaan en of ze aan boord willen trouwen of op het vaste land. Ook is er de mogelijkheid om een hotelkamer voor de huwelijksnacht te boeken.