Frankrijk Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Wonen in een toilet

Gepubliceerd: 04 dec 2009
0

Wanneer je hoog nodig naar het toilet moet, duurt het soms zo lang dat het lijkt of je voorganger op de pot in slaap is gevallen. Bij een openbaar toilet in de buurt van Nice kun je ook lang wachten, al is daar iets heel anders aan de hand.

In het desbetreffende toilet is namelijk een Frans echtpaar ingetrokken. De twee verhuisden ruim een jaar geleden naar de kleine ruimte toen ze vanwege hoge ziekenhuiskosten de huur van hun oude woning niet meer konden opbrengen.

Ingericht

De 62-jarige vrouw des huizes is als schoonmaakster werkzaam en wist van het toilet af omdat ze er geregeld zelf moest schoonmaken.
De wc is inmiddels compleet ingericht met een keukentje, bedden en een wasmachine. Het echtpaar blijft, ondanks verwoede schoonmaakpogingen, wel kampen met een penetrante urinegeur.

Op zoek

Mede daardoor zijn ze op zoek naar een nieuwe woning. Hun budget is duizend euro, maar daar blijkt aan de Côte d'Azur weinig voor te krijgen. Voorlopig blijft het echtpaar dus in het openbare toilet wonen.


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Frankrijk artikelen
Reisnieuws
15 etiquetteblunders op reis en hoe je ze voorkomt

03 mei 2017, In sommige landen is slurpen de normaalste zaak van de wereld. Maar brood in je soep dopen ho maar! Het moge duidelijk zijn, etiquetteregels verschillen behoorlijk per land. Met deze traditionele tips ga je op tussen de locals. Al zien ze onze ove...

0
Reisnieuws
De 10 grootste fooi-geef blunders in het buitenland

22 apr 2017, Is het nou 10%? Of helemaal niks? Fooi geven is in sommige landen volkomen normaal en in andere een extraatje. Zo geef je fooi in de populairste vakantielanden voor Nederlanders.

1
Reisnieuws
Ken je canyoning al? Dit zijn Europa’s leukste kloven

18 apr 2017, Wereldwijd vormen steeds meer canyons, of kloven, het decor voor canyoningtochten. Canyoning als extreme sport wordt dus steeds populairder op vakantie. Maar wat weet jij er nu eigenlijk vanaf? En wat zijn Europa’s leukste canyons? Wij lichten u...

1

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.