Hotel voor je hond image
PatrickF

Hotel voor je hond

Ook je hond verdient wel eens een uitstapje. Je kunt je trouwe viervoeter met een gerust hart achterlaten in dit nieuw geopende hondenhotel in München. Het hotel heeft speciale hondenlodges en overdag wordt je hond getraind.

Alle comfort voor je hond
Het Canis Resort doet er alles aan om je hond helemaal thuis te laten voelen. Hij geniet ’s nachts van het allerhoogste comfort en slaapt in rust op zijn vakantie in een speciaal gemaakte hondenlodge. In één lodge slapen maximaal vijf honden, jong en oud en rassen gescheiden. Het is ook mogelijk om voor je hond een eenpersoonlodge te boeken.
Overdag wordt je hond lekker vaak uitgelaten en kan hij volop spelen met andere honden in de grote speelwei. Ieder uur wordt je hond volledig verzorgd en geborsteld door een van de gekwalificeerde hondentrainers. Het hotel heeft een pick-up service voor als je niet zelf je hond kunt wegbrengen. Daarnaast heeft het resort een gezondheidszorg, dus je weet zeker dat je viervoeter in goede handen is. Ook is het mogelijk om je hond een training te laten volgen.

Allemaal vakantie!
Een ideale oplossing voor als je zelf op reis gaat en je hond ook een fijne vakantie gunt! Een overnachting kost € 80.
Als je nu boekt krijg je speciaal vanwege de opening 50% korting en kost een overnachting maar € 40.

Kijk voor meer informatie op www.canisresort.com