Bangkok Artikelen & Blogs

Reisnieuws

VIDEO: Kedeng door Bangkok

Gepubliceerd: 21 jul 2009
3

En wij maar denken dat in Nederland gebrek aan ruimte is! Deze trein dendert dwars door een marktplaats heen. De marktlieden lijken zich er echter niet aan te storen. Het gevaarte is nog geen seconde voorbij en de kraampjes staan weer klaar voor gebruik.

deel dit artikel met je vrienden:
Meer Thailand artikelen
Reisnieuws
De 8 heetste en koudste bestemmingen op aarde

20 jul 2016, De deur van het vliegtuig gaat open, je stapt uit en de warme lucht komt als een klap binnen. Het zweet loopt je al over de rug bij de gedachte van het moeten tillen van je bagage. Jaja, er bestaan een hele hoop landen waar extreme warmte of kou h...

0
Goedkoop reizen
In deze steden slaap je betaalbaar in een vijfsterrenhotel

12 mei 2016, Het overnachten in een vijfsterren hotel in Nederland is voor veel mensen niet te betalen en wordt vaak gezien als overbodige luxe. Gelukkig is in andere delen van de wereld deze luxe een stuk betaalbaarder. In de volgende vijf steden slaap je nam...

0
Voordeel
Door: Emily Gohres
De 50 beste voordeeltips van 2015

21 dec 2015, We hebben het afgelopen jaar veel artikelen geschreven over hoe je zo voordelig mogelijk kunt reizen. Nu het einde van het jaar in zicht is, brengen we je een overzicht van al onze super handige voordeeltips uit 2015. Doe er je voordeel mee in 2016.

1

Reacties van bezoekers Reageer

Radje64

Door: Radje64 • Geplaatst op

fantastisch!!! wat een geweldige filmpje!!!

Specie

Door: Specie • Geplaatst op

Heerlijk, zo'n flexibele maatschappij!

Biite

Door: Biite • Geplaatst op

Dit zijn toch wel de bijzonderheden die bezoekjes aan bijvoorbeeld Bangkok enorm leuk maken. Ook wij hebben die meegemaakt en in eerste instantie verbaas je je gewoon over dat het daar 'zomaar' kan. En elke keer moet je je gewoon weer aanpassen :)

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.