Thailand Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Thaise boeven teruggefloten

Gepubliceerd: 21 mrt 2008
0

Ik ga op reis naar Phuket en neem mee: mijn bikini, iPod, zonnebril en... een fluitje? Na de moord op een Zweedse toeriste neemt de Thaise overheid bijzondere maatregelen om de openbare veiligheid te vergroten.

Het fluitje hoef je niet zelf in te pakken want je krijgt 'm direct bij aankomst op het Thaise vakantie-eiland. De fluitjes maken deel uit van een veiligheidscampagne die is gestart nadat afgelopen zaterdag een Zweedse vrouw dood op het strand voor haar bungalow werd aangetroffen.

Ook zullen meer bewakers op het eiland worden ingezet en is het de bedoeling dat toeristen actuele informatie krijgen over onveilige gebieden. Wanneer deze maatregelen precies ingaan, is nog onbekend. Neem dus gewoon voor de zekerheid een flesje pepperspray mee als je naar Phuket afreist.

deel dit artikel met je vrienden:
Meer Thailand artikelen
Foto-album
Prachtig: de plek waar water en rotsen elkaar ontmoeten

01 nov 2016, Het dramatische uitzicht van scherpe rotsen en hoge kliffen waar de golven tegen aan breken, verveelt nooit. Columbus heeft een aantal prachtige plekken voor je uitgezocht waar dit machtige natuurgeweld plaatsvindt.

1
Foto-album
De mooiste tempels ter wereld; welke heb jij al bezocht?

13 sep 2016, Tempels, ze zijn er in alle soorten en maten. Van ingetogen gebouwen met neutrale kleuren tot kleurrijke complexen met enorm veel versiering. Dit vinden wij de mooiste tempels ter wereld. Welke heb jij al gezien?

0
Reisnieuws
Dit moet je dus ECHT niet doen in Azië

10 aug 2016, Ga jij deze zomer op reis naar Azië? Dan zal het je opvallen dat de cultuurverschillen soms zo groot zijn dat je er met een vriendelijke lach en een verontschuldiging niet zomaar vanaf komt. Een beetje voorbereiding is het halve werk. Columbus Tr...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.