Thailand Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Thaise boeven teruggefloten

Gepubliceerd: 21 mrt 2008
0

Ik ga op reis naar Phuket en neem mee: mijn bikini, iPod, zonnebril en... een fluitje? Na de moord op een Zweedse toeriste neemt de Thaise overheid bijzondere maatregelen om de openbare veiligheid te vergroten.

Het fluitje hoef je niet zelf in te pakken want je krijgt 'm direct bij aankomst op het Thaise vakantie-eiland. De fluitjes maken deel uit van een veiligheidscampagne die is gestart nadat afgelopen zaterdag een Zweedse vrouw dood op het strand voor haar bungalow werd aangetroffen.

Ook zullen meer bewakers op het eiland worden ingezet en is het de bedoeling dat toeristen actuele informatie krijgen over onveilige gebieden. Wanneer deze maatregelen precies ingaan, is nog onbekend. Neem dus gewoon voor de zekerheid een flesje pepperspray mee als je naar Phuket afreist.

deel dit artikel met je vrienden:
Meer Thailand artikelen
Reisnieuws
Sabine Koning: 'Kogelvis is giftig. En ik at vier gangen'

09 mei 2017, Sabine Koning richtte zes jaar geleden OhMyFoodness.nl op. Haar foodblog groeide uit tot één van de grootste van Nederland. In haar nieuwe kookboek Reishonger beschrijft zij haar ervaringen op reis en wat het eten met haar doet. Natuurlijk staan...

0
Reisnieuws
15 etiquetteblunders op reis en hoe je ze voorkomt

03 mei 2017, In sommige landen is slurpen de normaalste zaak van de wereld. Maar brood in je soep dopen ho maar! Het moge duidelijk zijn, etiquetteregels verschillen behoorlijk per land. Met deze traditionele tips ga je op tussen de locals. Al zien ze onze ove...

0
Reisnieuws
Goed dierennieuws: nieuwe tijgerpopulatie ontdekt!

30 apr 2017, Goed nieuws uit dierenland: wetenschappers ontdekten voor het eerst in vijftien jaar een nieuwe populatie Noord-Indochinese tijgers met verborgen camera's. De verwachting is dat het aantal weer toe zal nemen. Prachtig om te zien.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.