Galapagos eilanden

Wonderful Galapagos

Tuinenburgs was hier op 2009-01-21 Gepost op: 2009-01-21 0 reacties.
Schitterende ervaring op de Galapagos

Op 7 november 2008 kwamen wij aan op de Galapagos waar wij aan boord gingen van de SeamanII, een prachtige catamaran, waarvan vooraf was aangegeven dat er veel mogelijkheden voor eilandexcursies en snorkellocaties waren.
Wij werden niet teleurgesteld! Op veel plaatsen waarvan door ondipeten de grotere cruiseboten niet konden komen of die te ver varen waren voor langzamere boten kon deze geweldige boot en haar crew makkelijk ankeren!
Aan de foto's kun je zien wat een prachtige flora enn fauna deze fagelegen eilanden herbergen. Een aanrader voor wie daar belangstelling voor heeft! Van het snorkelen tussen de white tip reef sharks zijn helaas geen leuk gelukte foto's overgebleven, maar ook tussen de zeeleeuwen en grote zeeschildpadden was het schitterend snorkelen. Wat een rust stralen de dieren hier uit, geen enkele angst kennen ze voor de met hen mee zwemmende "witmensen"
Het was eveneens een mooie ervaring door het verblijf tussen mensen uit verschillende werelddelen. 16 personen in 8 hutten!
Amerikanen, Zweden, Duitsers, Denen en 2 Nederlanders. Magnifiek!!
0
0
Alle blogs van Tuinenburgs
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.