mcmfelix

profiel mcmfelix

Naam

Monique Felix

Reviews

0

Foto's & tips

37

Blogs

0

Lid sinds

27 september 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Madagaskar

Fav. stad

Buenos Aires

Over mij

Mijn reisvirus en drang naar avontuur is begonnen toen ik begin twintig was. Mijn eerste bestemming: het Griekse eiland Zakynthos. Alles was voor mij de eerste keer: naar het "verre" buitenland en dat ik in een vliegtuig zat.
Na 3x Zuid-Europa was ik toe aan meer avontuur en schokkende ervaringen. Tunesië was de volgende bestemming. De keer erna was het nog zuidelijker: Kenia en het tropische eiland Zanzibar. Onbewust ben ik de afgelopen jaren steeds verder van huis gegaan.
Uit eigen ervaring weet ik dat ik ervan moet genieten omdat het leven ook erg betrekkelijk kan zijn. Op mijn 25e was het bijna afgelopen geweest en daardoor kan ik iedereen die van een verre reis droomt aanraden om er niet te lang over na te denken en gewoon te gaan wanneer het kan.
Reizen hebben mijn leven verrijkt en ik ben zeer dankbaar voor de mooie dingen die ik tot nu toe heb mogen zien van de wereld. Het geeft je een ander beeld van de wereld en je kijkt met andere ogen naar ons eigen kikkerlandje.

Mijn Motto

'Reizen is: voelen, proeven, ruiken & beleven. Geniet ervan!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

1100D

 

4 reactie(s) bij "mcmfelix"

 • profile image comment

  Ha Monique, Bedankt voor je reactie. Het zijn echt heel koddige beesten. Wel heel schichtig. Heb de foto vanuit de auto gemaakt. Groet, Jacqueline

  Door jdevaan • geplaatst op 2016-07-03 23:01:45
 • profile image comment

  Ik begrijp je enthousiasme Monique, welkom hier en sluit me aan bij het advies van Joop. Foto's die nog niet beoordeeld zijn zou je (tijdelijk) nog weg kunnen halen. Groet, Ron

  Door ronderegt • geplaatst op 2016-04-24 21:09:07
 • profile image comment

  Bedankt voor de tip, Joop. Ik ben al een hele tijd (een paar jaar) niet meer actief geweest op de site en ondertussen een paar mooie reizen gemaakt. Nu heb ik even tijd om er wat foto's op te plaatsen en zit ik in mijn geheugen te graven naar de informatie die ik er bij kan vermelden. Misschien moet ik er inderdaad voor nu mee stoppen en af en toe wat posten. Dank voor je complimenten over mijn foto's! Groet, Monique

  Door mcmfelix • geplaatst op 2016-04-24 21:08:39
 • profile image comment

  Dag Monique Ik hoop dat je mijn reactie zult begrijpen en niet verkeerd op zult vatten, want als je zoveel opnames op één dag plaatst zullen ze nooit de aandacht krijgen die ze waarschijnlijk wel verdienen. een aantal opnames gespreid over de dag plaatsen is gewoon veel beter. Ik denk dat jou fotowerk dan ook vaker bekeken zal worden en dat je er meer reacties op zult krijgen. Groeten, Joop

  Door jz-travel • geplaatst op 2016-04-24 20:34:34

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (37)

'528443' door mcmfelix '528443' door mcmfelix

ChiliAtacama

ChiliAtacama

Zoutvlakte Noord-Chil

mcmfelix

Heel vroeg opstaan en genieten van de rust en ruimte op de zoutvlakte met enkele flamingo's. Vervolgens een lekker ontbijtje nuttigen en wegwezen voordat de volgende bus met toeristen verschijnt.

'541412' door mcmfelix '541412' door mcmfelix

MozambiqueBazaruto Archipel NP

MozambiqueBazaruto Archipel NP

Bountyeiland van...Mo

mcmfelix

Enkele jaren geleden heb ik een rondreis door de Zuidelijke landen van Afrika gemaakt, waaronder door Mozambique. Het mooie van Mozambique is dat het toerisme er nog in de kinderschoenen staat. Er was ook een mogelijkheid om met een bootje naar Bazaruto Archipel NP te bezoeken. We hebben er een paar uurtjes doorgebracht door te snorkelen, wat rond te lopen op het hagelwitte strand. Op de terugweg naar het vaste land werd er op het bootje een grote popcorn gemaakt. Heerlijke herinneringen.

'528392' door mcmfelix '528392' door mcmfelix

ChiliMidden Chili

ChiliMidden Chili

Steil kabelbaantje

mcmfelix

1 van de 3 authentieke kabelbaantjes in de gezellige en kleurrijke havenplaats Valparaiso. Je moet geen last hebben van claustrofobie want het is een klein hokje dat zich langzaam steil naar beneden verplaatst.