kristeldempster

profiel kristeldempster

Naam

Kristel d

Reviews

0

Foto's & tips

5

Blogs

0

Lid sinds

12 oktober 2007

Favorieten

Fav. werelddeel

Oceanië

Fav. land

Namibië

Fav. stad

Sydney

 

2 reactie(s) bij "kristeldempster"

  • profile image comment

    Wow! Ik zie dat je al heel wast prachtige reizen hebt gemaakt! Ik zou dus graag weten wat je 3 mooiste reizen zijn! Kan je ze mij doorsturen? Groetjes Wouter

    Door woutercello • geplaatst op 2012-05-01 11:35:30
  • profile image comment

    Beste Reisreporter, Vanaf nu heb je de mogelijkheid om te reageren op de persoonlijke pagina van andere Reisreporters. Laat dus snel een bericht achter bij een van je mede-Reisreporters! Als je zelf een reactie krijgt, ontvang je hiervan een e-mail. Deze instelling kan je wijzigen in je profiel-pagina. Veel plezier met reageren! Webmaster Reisreporter

    Door Saphira • geplaatst op 2008-06-03 17:07:24

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (5)

'464240' door kristeldempster '464240' door kristeldempster

China

China

Hoe en wat chinees

kristeldempster

onmisbaar als je ongeorganiseerd door china rond wilt reizen: de "hoe & wat" chinees. Met dit boekje kun je aanwijzen wat je wilt zeggen, uitspreken is toch niet haalbaar!

'463990' door kristeldempster '463990' door kristeldempster

China

China

Eten

kristeldempster

Print een vertaalde menukaart uit van www.geledraak.nl. Op deze kaart staan de gerechten in chinese tekens, chinese taal en in het nederlands. Voor een veilige keuze!

'464242' door kristeldempster '464242' door kristeldempster

China

China

Pittig tochtje chines

kristeldempster

Als je de Chinese muur op zijn rustigst wilt zien, ga dan naar Jinsaling en loop naar Simatai. Let wel, het is een pittig tochtje! 10 kilometer, 4,5 uur ploeteren, 20 verkopers, 10 toeristen! De eerste 2 kilometer zijn helemaal gerestaureerd, daarna is de muur in oorspronkelijke staat. Dat houdt in: lastig begaanbaar, vervallen gedeeltes maar ook een super uitzicht en weinig toeristen. oh ja, halverweg moet je nog een ticket kopen!!! Je bent dus 40 yuan kwijt voor de muur bij Jinsaling, en 50 voor het Simatai gedeelte. Ook bij de brug aan het einde, bij Simatai moet je nog 5 yuan betalen. Omgerekend is dit nog geen 10 euro. Goed te doen voor een erg unieke ervaring.