jivecar

profiel jivecar

Naam

- -

Reviews

0

Foto's & tips

12

Blogs

0

Lid sinds

01 november 2007

 

2 reactie(s) bij "jivecar"

  • profile image comment

    Mooie foto's heb je geplaatst hier van China! WOW! Gr. nance

    Door Nansje • geplaatst op 2009-01-03 21:50:03
  • profile image comment

    Beste Reisreporter, Vanaf nu heb je de mogelijkheid om te reageren op de persoonlijke pagina van andere Reisreporters. Laat nu een bericht achter bij een mede-Reisreporter! Als je zelf een reactie krijgt, ontvang je hiervan een e-mail. Deze instelling kan je wijzigen in je profiel-pagina. Veel plezier met reageren! Webmaster Reisreporter

    Door Saphira • geplaatst op 2008-06-03 16:05:57

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (12)

'464660' door jivecar '464660' door jivecar

China

China

Zomerpaleis bezoeken?

jivecar

Ga dan niet met een tour maar reis zelf met een bus. Vanaf het Xidan centre (ten oosten van de verboden stad) rijden meerdere bussen (o.a. lijn 453) rechtstreeks naar het Zomerpaleis (+/- 1 uur rijden, < 1 euro retour p.p.). Ben je bij het zomerpaleis: huur een electrische boot! Je kunt dan zelf de hotspots rond het paleis verkennen. Vergeet ook niet achter het paleis te varen (rechts de kustlijn volgen en voorbij de marmeren boot rechts aanhouden). Dit is een rustig stukje waar vissers in alle rust zitten te vissen.

'464661' door jivecar '464661' door jivecar

China

China

Chinese Muur bezoeken

jivecar

Ik zal het niet vaak roepen maar: neem een tour. Kies voor het traject: Jinshanling naar Simatai. Dit is een stevige wandeling van +/- 8-9km over de muur. Je kunt ook op eigen gelegenheid gaan, maar doordat je eindpunt anders is dan het startpunt is het erg lastig om dit te communiceren met de taxi chaffeur om je op een later tijdstip op een andere plaats op te laten halen. Engels spreken doen de taxichaffeurs niet.... In totaal moet je +/- 100y (prijspeil 2007) betalen om dit traject te lopen: kijk goed of bij een tour dit is inbegrepen is of niet.

'464658' door jivecar '464658' door jivecar

China

China

Gele Bergen...(Huangs

jivecar

Wil je de gele bergen (Huangshan) bezoeken? Verblijf dan in de stad Tunxi en regel vanaf daar vervoer naar de bergen (taxi, of bussen dit is allemaal goed te doen). Het alternatief is verblijven in Tanka, deze plaats is erg klein en er zijn weinig voorzieningen. Vanuit Tunxi heb je een goed vertrekpunt voor meerdere bezienswaardigheden en de bergen liggen binnen 1 uur rijden.