Trinidad en Tobago bezienswaardigheden

Voor een avontuurlijke vakantie naar Trinidad en Tobago is het belangrijk om vooraf te weten wat de bezienswaardigheden Trinidad en Tobago zijn. In het onderstaande overzicht van de highlights Trinidad en Tobago, kun je zien waar je het best in Trinidad en Tobago naartoe kunt gaan en waarom. Hierin staan zowel de bezienswaardigheden in de steden van Trinidad en Tobago als de highlights op het platteland. Deze bezienswaardigheden bevatten gebaande paden waar het in het hoogseizoen natuurlijk druk kan worden maar ook de ongebaande paden, want daar moet je natuurlijk echt zijn als je op de Columbus Travel manier wilt reizen.

Trinidad

Beste strand

Het Maracas strand is het beste strand van Trinidad met op de achtergrond beboste heuvels en Atlantische golven.

Nachtleven van Chaguaramas

Van weelderige pre-carnaval feestjes tot discotheken onder de palmbomen, het uitgaansleven in dit gebied mag je niet missen. Vroeg naar bed gaan zit er niet in.

Waterloo tempel

Deze hindoetempel staat op een ongebruikelijk plaats op het water. Het staat symbool voor de Indische cultuur op Trinidad.

Tobago

Argyle Falls

Aan de zuidoostkust van Tobago vind je de Argyle watervallen. Een (betaalde) gids begeleidt je tijdens een twintig minuten durende hike omhoog naar de watervallen.

Tobago Forest Reserve

Het oudste natuurreservaat van de Cariben ligt op Tobago. Echte natuurliefhebbers mogen dit park dus niet missen. Je kunt er uitstekend vogels spotten, maar ook hiken. Verschillende gidsen bieden tochten van twee uur door het reservaat aan.

Fort King George

Het koloniale fort op Tobago is een bezoekje waard vanwege de rijke geschiedenis maar ook vanwege het schitterende uitzicht op de kust. Bij het fort is een lokaal winkeltje te vinden met handgemaakte spullen en een museum met kunst en de koloniale geschiedenis van Tobago.

Wil je meer reisinspiratie? Klik rechtsboven op één van de vele steden, regio's en highlights van Trinidad en Tobago voor nog meer hoogtepunten.

Informatie over Trinidad en Tobago