Basseterre

In deze hoofdstad gelegen op Saint Kitts vind je veel Franse en Engelse invloeden terug in de architectuur. Het is schilderachtige nederzetting en vormt het zakencentrum van de twee eilanden. The Circus, een rond plein, is het centrum van de stad. Het plein is geïnspireerd op het Piccadilly Circus in Londen en in typisch Engelse stijl gebouwd. Op de Independance Square vind je Georgiaanse huizen.

Informatie over Basseterre

Beste foto's & tips van Basseterre

'507383' door Fransvdg '507383' door Fransvdg

Saint Kitts en NevisBasseterre

Saint Kitts en NevisBasseterre

Bij onze zuiderburen

Fransvdg

Als je de landen wilt bezoeken die grenzen aan ons Koninkrijk der Nederlanden dan hoort Saint Kitts daar ook bij, omdat het iets ten zuiden van Sint-Eustatius ligt. Als we praten over onze zuiderburen moeten we voortaan dus niet meer aan de Belgen denken, maar aan de inwoners van Saint Kitts. Op deze foto zie je het nationale museum in de hoofdstad Basseterre. Het is niet groot, maar geeft wel een aardig beeld van de geschiedenis en de tradities van het eiland. Wie meer wil zien van Saint Kitts raad ik een cruise aan. Maar het is goedkoper om even naar mijn "oude" foto's hier op de site te kijken......

'252679' door pbroek '252679' door pbroek

Saint Kitts en NevisBasseterre

Saint Kitts en NevisBasseterre

Kit from Saint kitts

pbroek

Soms heb je dat, een ondeugend,guitig kopje met een expressieve uitdrukking kan je zomaar aanspreken,deze verstond de kunst om iedereen om de vinger te winden !We keken er niet vreemd van op,dit schattige exemplaar op dit prachtige eiland tegen te komen.

'256526' door pbroek '256526' door pbroek

Saint Kitts en NevisBasseterre

Saint Kitts en NevisBasseterre

Turtle Bay.

pbroek

Vanmorgen zijn we aangemeerd bij het eiland Saint Kitts,we liggen aan een steiger van Basseterre,vanuit deze plaats maken we een tour over het eiland wat nog een echt regenwoud bezit,later rijden we naar een mooi uitzicht punt van waar we zicht hebben op North Frigate Bay en half Moon Bay.

Laat kaart zien