Pacifische kust foto's & tips

Grensovergang

Grensovergang (gemaakt in Pacifische kust)
Door: liesie
Deze brug was de letterlijke grens tussen Panama en Costa Rica. Het was een oude spoorlijn met wat planken erop gespijkerd. Je moest goed oppassen waar je liep omdat er overal planken misten. Onder je hoorde je de rivier suizen. Een ongelofelijke ervaring. De vrouw met de rode paraplu vormde een mooi contrast met de brug en de blauwe lucht.

Info over deze foto met tip

  • Camera Canon: Canon DIGITAL IXUS 850 IS
  • Belichtingstijd 1/250
  • Diafragma f/7.1
  • Brandpuntsafstand 4.6mm
  • Flits Nee
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Pacifische kust inspiratie

De eerste rugvin van een walvis was indrukwekkend maar niet helemaal bevredigend. Van de staartvin en de fontein van water werden we al erg blij. En toen beg...

>>

Deze meisjes liepen met hun tweetjes rond op Taboga-eiland. Dit eiland is gekend om even te ontsnappen aan de drukte van Panama-city.

>>

Alle donders en bliksem! Het was een prachtige dag en we zaten heerlijk op de catamaran. Net het kanaal uit werden we al getrakteerd op een walvis met jong d...

>>

1 reacties bij foto met tip "Grensovergang"

sidonius

Door: sidonius • Geplaatst op

Mooie foto, en deze plek ken ik! (1999). Ik herkende hem direct, deze brug, nog zonder je bijschrift gelezen te hebben. Gaat de bananentrein er nog steeds overheen en is hij ook nog steeds gesloten tussen de middag?

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.