Haïti Artikelen & Blogs

Reisnieuws
Door: Emily Gohres
Zika-virus breidt uit. Wel of niet naar Latijns-Amerika

29 jan 2016, Het is je waarschijnlijk niet ontgaan; Zuid- en Midden-Amerika kampt met een epidemie van het zika-virus. Wij vertellen je wat je moet weten als je van plan was naar deze werelddelen te reizen.

0
Reisnieuws
Door: Emily Gohres
Vies en gevaarlijk: dit zijn de 10 slechtste vliegvelden ter wereld

05 dec 2015, Er zijn vliegvelden waar je het liefst met een grote boog omheen vliegt. Helaas is dat niet altijd mogelijk. Met hulp van een enquête die SleepingInAirports ieder jaar houdt onder reizigers, is de volgende top-tien van slechtste vliegvelden opges...

0
Interview
'Op deze geheime locatie heerst het perfecte mañana gevoel’

25 okt 2015, Reizen zit bij acteur en presentator Sebastiaan Labrie (1970) in het bloed, getuige zijn omzwervingen voor onder andere 3 op reis, RTL Dakar 2011 en, meest recentelijk De Panamericana Road Trip. Wij vroegen hem naar zijn reisfavorieten.

0
Reisnieuws
Door: Marlou Saris
Video: Haïti op haar mooist

24 nov 2013, Bij Haïti denken we al snel aan aardbevingen, armoede, sloppenwijken en geweld. Zonde, want zo wordt de rijke geschiedenis en prachtige natuur van dit Caraïbische eiland makkelijk vergeten. Gelukkig is er dit prachtige filmpje om ons daaraan te ...

0
Reisnieuws
Door: Christa Klop
Vliegen naar Haïti kan weer

16 feb 2010, Vluchten van en naar Haïti kunnen weer geboekt worden. Aanstaande vrijdag vliegen er weer commerciële vluchten van en naar het vliegveld van Port-au-Prince, de hoofdstad van Haïti.

0
Reisnieuws
Orkaan Hanna teistert Haïti

05 sep 2008, Nauwelijks na storm Gustav heeft orkaan Hanna het Caribisch gebied bereikt. Vooral Haïti heeft het maandag en dinsdag zwaar te verduren gehad. Inmiddels is het dodental opgelopen tot 136 mensen.

0
  • Pagina 1 van de 1