Hoi An foto's & tips

Cacao roosteren

Cacao roosteren (gemaakt in Hoi An)
Door: janhermens
Vietnam produceert veel koffie- en cacaobonen. Het branden is een van de belangrijkste bewerkingen van de cacao- en chocoladefabricage en dient om het aroma te ontwikkelen en de smaak te verbeteren. Meestal gebeurt dit door de bonen te roosteren in ronddraaiende trommels. Veel boeren op het platteland doen dit echter nog steeds op de ouderwetse manier door constant te blijven roeren.

Info over deze foto met tip

  • Reisreporter janhermens
  • Aantal keer bekeken 2360
  • Geplaatst op 27 jun 2009
  • Land Vietnam
  • Stad/Regio Hoi An
  • Categorie Landschap
  • Camera NIKON: E8800
  • Belichtingstijd 10/397
  • Diafragma f/3.1
  • Brandpuntsafstand 12.7mm
  • ISO 50
  • Flits Ja
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Hoi An inspiratie

Op het moment terwijl wij stopten met ons brommertje langs de kant van de weg in de buurt van Sapa ,kwam er direct een nummer van Lenny Kravitz in mijn hoofd...

>>

Ook in Vietnam is de fiets een welgewaardeerd vervoersmiddel. Bepakt en al verplaatsen de vrouwen zich hiermee met hun handelswaar. Een fraai gezicht tegen d...

>>

Op de fiets langs en door de rijstvelden. Als je bij Hoi An overvaart, kun je, al of niet begeleid door een gids, heerlijk fietsen op het eiland aan de overk...

>>

8 reacties bij foto met tip "Cacao roosteren"

leonvanmaenen

Door: leonvanmaenen • Geplaatst op

Mooie foto

GrietBuis

Door: GrietBuis • Geplaatst op

Mooie actie foto!

Dapau

Door: Dapau • Geplaatst op

Leuke reisfoto!

Leeu

Door: Leeu • Geplaatst op

Het is gelukkig zittend werk:-) Mooi vastgelegd

antwan

Door: antwan • Geplaatst op

mooie foto van het dagelijkse leven

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.