Hoi An

Cacao roosteren

Cacao roosteren
Foto door : janhermens
Vietnam produceert veel koffie- en cacaobonen. Het branden is een van de belangrijkste bewerkingen van de cacao- en chocoladefabricage en dient om het aroma te ontwikkelen en de smaak te verbeteren. Meestal gebeurt dit door de bonen te roosteren in ronddraaiende trommels. Veel boeren op het platteland doen dit echter nog steeds op de ouderwetse manier door constant te blijven roeren.
0
8

Info over deze foto met tip

Reisreporter
Aantal keer bekeken
2385
Geplaatst op
27 jun 2009
Land
Bestemming
Categorie
Landschap
Camera
NIKON E8800
Belichtingstijd
10/397
Diafragma
f/3.1
Brandpuntafstand
12mm
ISO waarde
50
Flits
Ja
Laat kaart zien
 

8 reactie(s) bij "Cacao roosteren"

  • profile image comment

    Mooie foto

    Door leonvanmaenen • geplaatst op 2009-06-28 22:23:00
  • profile image comment

    Mooie actie foto!

    Door GrietBuis • geplaatst op 2009-06-27 23:24:25
  • profile image comment

    Leuke reisfoto!

    Door Dapau • geplaatst op 2009-06-27 22:03:07
  • profile image comment

    Het is gelukkig zittend werk:-) Mooi vastgelegd

    Door Leeu • geplaatst op 2009-06-27 19:54:30
  • profile image comment

    mooie foto van het dagelijkse leven

    Door antwan • geplaatst op 2009-06-27 18:45:38
  • profile image comment

    Heel mooi!

    Door hestermaasdam • geplaatst op 2009-06-27 17:55:39
  • profile image comment

    Pracht van een reisplaat!

    Door gorke • geplaatst op 2009-06-27 17:34:57
  • profile image comment

    Mooi plaatje, ouderwets

    Door pdanielse • geplaatst op 2009-06-27 16:03:22

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.