We zijn er!

Was hier op 2008-12-06 Gepost op: 1 reacties.
Lange reis met KLM (ticketprijs 820 euro) van Dusseldorf naar Kuala Lumpur. Vertrekken vanaf Dusseldorf scheelde ons 250 euro p.p. Vriendelijke stewards. Gelukkig was het vliegtuig vrij leeg, dus hadden we 2 stoelen p.p. tot beschikking. Lekker kunnen slapen, wat fijn is omdat we een nachtvlucht hadden. De jetlag is dan ook nihil.
Hier 32 graden en heerlijk benauwd.
Met de taxi van het vliegveld naar centrum van Kuala Lumpur gereden voor 70 MR.
Schoon hostel genaamd Pondok Lodge in de Golden Triangle kunnen vinden (LP) kosten 25 MR per nacht incl ontbijt. Al mijn eerste chicken curry gegeten en die was heerlijk, gewoon bij een van de formica restaurantjes waar ze buiten koken. Een warme maaltijd ligt rond 17 RM incl flesje water.
Kuala Lumpur is niet zo druk als andere wereldsteden, zoals New York vind ik. Mensen zijn hier vriendelijk. Ze maken contact met ogen en lachen veel. Er is een goede en veilige sfeer, prima dus voor 3 dames om tot in de late uurtjes over straat te wandelen.
Gisteren zijn we naar de nachtmarkt van Chinatown geweest waar je ook prima kunt lopen en nog een mooi nepzonnebrilletje kan kopen. Cocktails (18 RM) gedronken in de Reggae Bar (reizigersbar in Chinatown).

Ons nieuwste Columbus-boek is uit! Bestel nú in de voorinschrijving 'Zuidoost Azië' voor € 12,50 in plaats van € 18,95 + gratis verzending.
Ons nieuwste Columbus-boek is uit! Bestel nú in de voorinschrijving 'Zuidoost Azië' voor € 12,50 in plaats van € 18,95 + gratis verzending.
 

1 reactie(s) bij "We zijn er!"

  • profile image comment

    Leuk verhaal ik blijf je volgen! veel plezier Peter

    Door pdanielse • geplaatst op 2008-11-20 18:38:35

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.