Venezuela reisblogs

Kavac

bobdijksen was er (tot 25 jul 2002) Gepost op 25 jan 101 reacties

Kavac
Na het bezoek aan de Angel Falls ga je weer dezelfde weg terug naar je slaapplaats op Isla La Orquida. Maar wel met een hele mooi unieke ervaring in je rugzak!!!
’s Avonds weer in je hangmat overnachten en de volgende dag per kano weer terug naar Canaima. Vanuit daar is onze groep toen over/langs de Auyan Tepui gevlogen op weg naar Kavac. Een klein indianen dorpje aan de andere kant van de berg. Je overnacht daar in ronde hutten met hangmatten die eigendom zijn van de lokale indianencoöperatie. Daar verblijf je een dag en een nacht en gaat nog op bezoek bij een ander indianendorp en bezoekt onder andere een schooltje en loopt door een kloof van de Auyan Tepui.

Heel indrukwekkend allemaal om daar te mogen zijn. Het eten en de huur voor de slaapplaats komt allemaal ten goede van de lokale indianen. Prima!! Gaat het geld eens niet naar grote maatschappijen maar steun je de lokale bevolking!!
Vanuit Kavac weer met dezelfde vliegtuigjes terug naar Chiudad Bolivar. Je vliegt dan afhankelijk van het weer langs de Angel Falls en hebt vanuit de lucht een prachtig gezicht op de hoogste waterval van de wereld, ook hier weer hele mooie plaatjes geschoten.
Met heel veel prachtige indrukken en ervaringen kom je weer terug in Chiudad Bolivar waar je ’s avond mag aanzitten aan een heerlijke barbecue na een verfrissende warme douche.

Vervolg
Na Chiudad Bolivar ging onze reis verder naar Rancho San Andes en via Caripe naar de kust: Mochima. Dit was de vierweekse verlenging van de reis, zeker ook de moeite waard, maar de hoogte punten waren toch al geweest: Andestrek, Llanos en Angel Falls!!

bobdijksen Positie 40303 (0 p.) Lid sinds 25-07-2008 Foto's en tips: 70 Blogs: 3 Fans: 0

Foto's bij deze blog

blogfoto nr. 1
waterfal
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Angels Falls
0 1
Gepost op 25 januari
Venezuela
De Andes trek
1 4
Gepost op 25 januari
Venezuela Merida en de Andes

Reacties bij deze blog

zeester

Door: zeester • Geplaatst op

leuk om te lezen. Veel herkenning. Vond dat inderdaad ook de hoogte punten en Mochima met het snorkelen en de dolfijnen

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.