Caracas omgeving

Caracas is de hoofdstad van Caracas omgeving. Het ligt in het noorden van het land aan de Atlantische Oceaan. Op 160 kilometer uit de kust van Caracas ligt de prachtige Archipiélago Los Roques, een verzameling van zo'n 300 eilanden met een schitterende onderwaterwereld.

Informatie over Caracas omgeving

Beste foto's & tips van Caracas omgeving

'358582' door sidonius '358582' door sidonius

VenezuelaCaracas omgeving

VenezuelaCaracas omgeving

Dubbele bierreclame

sidonius

Toch even in mijn archief gekeken of ik nog een bierfoto heb, en jawel. Venezuela, 2006. Onderweg naar het vliegveld van Caracas,we stopten even bij een pompstation, en daar stond deze vrachtwagen met bierreclame toevallig onder een groot billboard met dezelfde reclame. Dat vroeg natuurlijk om een foto, niet zozeer vanwege het bier maar meer vanwege de beeldherhaling. Komt nu toch weer van pas. Let op het detail: onder de 18 geen alcohol. Nog steeds een strijdpunt in Nederland.

'303854' door slobber '303854' door slobber

VenezuelaCaracas omgeving

VenezuelaCaracas omgeving

Pinhata ingekocht !

slobber

Deze mensen zijn blij met hun spiderman pinhata ! Die vol met snoepjes en cadeautjes gevuld kan worden voor dat die door de jarige geblindoekt moet kapot worden geslagen !

'303843' door slobber '303843' door slobber

VenezuelaCaracas omgeving

VenezuelaCaracas omgeving

Vissers in Maputo

slobber

Vissers maken zich op voor de vangst die dag in Maputo ! Een plaatsje even buiten Caracas,het was mijn eerste ochtend in Venezuela. Niet verkeerd al zeg ik het zelf !

Laat kaart zien