Maracay

Maracay is de hoofdstad van de staat Aragua en een belangrijke stad in de centrale regio van Maracay. De stad wordt ook wel Ciudad Jardin (Tuinstad) genoemd. Maracay ligt in de buurt van het Tacarigua meer en het Valencia meer in de bergrug La Costa.

Informatie over Maracay

Beste foto's & tips van Maracay

'305195' door albrecht '305195' door albrecht

VenezuelaMaracay

VenezuelaMaracay

Mesas

albrecht

Eindelijk even tijd gehad om mijn oudere negatieven uit te zoeken en te laten digitaliseren. In 1993 hebben we een trip gemaakt in Venezuela, volgens ons het land van de watervallen. Op weg naar de hoogste waterval ter wereld nl de angel falls genoemd naar Jimmy Angel die met zijn vliegtuig daar pech heeft gekregen en toen de coördinaten moest doorgeven waardoor zijn geheim bekend werd, vlieg je naar het zuiden en kom je langs deze tafelbergen zoals ze genoemd worden die boven het wolkendek uitsteken. Een wonderschoon gezicht. Deze foto is gemaakt vanuit het vliegtuig dus hier en daar zitten wat onvolkomenheden van het raam.

'166794' door bartenel '166794' door bartenel

VenezuelaMaracay

VenezuelaMaracay

De was

bartenel

gezellig de was doen

'241940' door Gerholdt '241940' door Gerholdt

VenezuelaMaracay

VenezuelaMaracay

Puorto Colombia

Gerholdt

Puorto Colombia is een visserdorpje aan de kust van Venezuela en grappig genoeg ligt het recht tegenover Bonaire, van kust tot kust ongeveer 80 km zwemmen. Bakken met vis halen ze met de vele bootjes uit het water, veelal te jonge tonijn. In de weekenden wordt het dorpje overspoeld door vertierzoekers uit de stad. Er zijn onnoemelijk veel Posada's/mini hotelletjes. Dan lijkt het me hier wel reuze gezellig. Nu was het stil waren de meeste mensen hard aan het werk met vissersnetten, bootreparaties en vis schoonmaken

Laat kaart zien