Barquisimeto beste reistijd

Het weer in Barquisimeto

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Barquisimeto te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Barquisimeto? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Barquisimeto

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Barquisimeto:De droge tijd - december t/m april - is de beste tijd om Barquisimeto te bezoeken. Er is dan minder regen én er zijn minder muggen. Er is overigens niet echt een slechte tijd om te reizen door dit land. Met Pasen en tijdens de kerst- en zomervakantie (15 juli-15 september) zijn de stranden behoorlijk vol.


Reisadvies
negatief, niet-essentiële reizen worden ontraden

Feestdagen
19 april Onafhankelijkheidsdag, 24 juli verjaardag Bolivar, 12 oktober Día de la Raza


Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Koop de Columbus Reisplanner voor € 12,95 of krijg deze gratis bij een abonnement

 

Informatie over Barquisimeto

Laat kaart zien