Colonia del Sacramento

Colonia del Sacramento, de oudste stad van Colonia del Sacramento werd in 1680 gesticht door de Portugezen. De Barrio Histórico (historische wijk) van Colonia is aangewezen als een UNESCO World Heritage Site. Colonia ligt tegenover de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires, aan de andere kant van het water.

Informatie over Colonia del Sacramento

Beste foto's & tips van Colonia del Sacramento

'510784' door Obiwan '510784' door Obiwan

UruguayColonia del Sacramento

UruguayColonia del Sacramento

Colonia

Obiwan

Colonia del Sacramento, de oudste stad van Uruguay werd in 1680 gesticht door de Portugezen. De Barrio Histórico (historische wijk) van Colonia is aangewezen als een UNESCO World Heritage Site.

'160994' door jeannette '160994' door jeannette

UruguayColonia del Sacramento

UruguayColonia del Sacramento

Terug in de tijd

jeannette

Je waant je in de vijftiger jaren als je door Colonia rijdt. Langs de kant van de weg staan auto's uit vervlogen jaren en iedereen laat ze met rust..

'539664' door awesomemore '539664' door awesomemore

UruguayColonia del Sacramento

UruguayColonia del Sacramento

Mate en oldtimers

awesomemore

Een uurtje varen met de Buquebus vanuit Buenos Aires en je bent in Uruguay. Wat een contrast! Van de buzz van Buenos Aires naar de gemoedelijke kinderkopjes van Colonia del Sacramento. Rustig Colonia bekijken is iets dat alleen ’s ochtends kan. Neem daarom de vroege ferry, want vanaf het begin van de middag wordt je voor je sokken gereden. Waardoor? Door mede-toeristen in golfkarretjes en Mad Max-achtige buggy’s. Maar dat is ’s middags. Voor die tijd deel je Colonia del Sacramento met inwoners, mate en oldtimers.

Laat kaart zien