Cabo Polonio

Een afgelegen kustdorpje middenin de duinen, waar je prachtig kunt wandelen. In de zandduinen en op de rotsen leven enkele zeeleeuwenkolonies. De duinen bij Cabo Polonia horen tot de grootste ter wereld, net als de populatie zeeleeuwen. Cabo Polonio ligt in het zuidoosten van Cabo Polonio, niet ver van de Braziliaanse grens.

Informatie over Cabo Polonio

Beste foto's & tips van Cabo Polonio

'483800' door nathiej27 '483800' door nathiej27

UruguayCabo Polonio

UruguayCabo Polonio

Hippie Cabo Polonio

nathiej27

Gelegen in het departement Rocha, meer dan 200 km van Montevideo, ligt Cabo Polonio. Een plaatsje waar geen elektriciteit is, de tijd stil staat, de sterrenhemel je toelacht en er zeeleeuwen zijn. Wanneer je van de Flower Power generatie bent, mag een bezoek aan deze plaats zeker niet ontbreken tijdens je reis door Uruguay! Deze foto is genomen tijdens de zonsondergang, het huisje is er een zoals je die veel ziet in Cabo Polonio.

'454229' door mschutgens '454229' door mschutgens

UruguayCabo Polonio

UruguayCabo Polonio

Zonsondergang op Cabo

mschutgens

´Some say that they come to relax, others say that at the Polonio they come to be reborn again. Many say that they come to forget…and I say that maybe they come to remember.´ – Silvia Scarlato. een hele mooie zin over een hele mooie plek ver in het oosten van Uruguay!

Laat kaart zien