Suriname

Reisgids

Nieuws

Beste reistijd

Regio's en steden

Foto's

Praktisch

Suriname image

Suriname

Suriname
Zuid Amerika
Jonneke

hangen in de tuin

Lieve mensen,
wat is het leven toch zwaar... het is hier nu 28 graden en ik lig in een hangmat in de tuin (die overigens ongeveer 5 keer zo groot is als die van ons) met m'n bikini aan te genieten van het zonnetje... ik denk dat ik maar snel weer naar huis kom... Haha!

Maar even serieus, het is hier echt zo relaxed! We zouden eigenlijk met z'n allen de stad in gaan maar het is zulk lekker weer dat we maar in de tuin zijn blijven hangen.
Gisteren zijn Tiiu en ik eerste weer even de stad in gegaan en daarna naar St. Kilda Beach. Daar is het echt geweldig, met allemaal palmbomen en een super chill strand. We hebben daar eerst gewinkeld en zijn uiteindelijk op het strand gaan hangen om van de zonsondergang te genieten. Daar zijn we ook 5 locals tegen gekomen, 5 jongens die in Melbourne werken en studeren. Het was echt super gezellig en we hebben meteen besloten met z'n allen de great ocean road te gaan doen. Jaya heeft een eigen busje en hij en Pascal hebben allebei een rijbewijs dus dat is echt heel erg handig!
Toen we terug naar de tramhalte liepen hoorden we allerlei vogel geluiden. Ik keek naar boven en zag allemaal papagaaien vliegen! Volgens Pascal hebben die nesten in de palmbomen. Ik wist echt niet dat er in Melbourne zo veel palmbomen staan en al helemaal niet dat er ook nog eens papagaaien rondvliegen!!
Toen we thuis kwamen heb ik eerst even met thuis geskyped, dat was echt leuk! Daarna een filmpje gekeken met het huis en vervolgens maar weer eens naar bed gegaan. En nu dus lekker relaxen in de tuin.
We hebben dus nog niet bepaald veel ondernomen sinds we hier zijn, volgens mij ben ik nu al besmet met het Australische relax virus, haha!
We hebben wel al besloten dat we, zodra we hier alles hebben gezien, naar Cairns vliegen om dan van boven naar beneden te reizen. Iedereen raad ons dat aan omdat het veel te warm is in het noorden als het eenmaal echt zomer is. Daarom kunnen we het beter nu doen, nu het nog lente is.
Voor de rest zijn er nog niet echt plannen, ik zie het wel weer als ik in Cairns ben.
Nou mensen, ik ga me maar weer eens insmeren met zonnebrandcreme dus ik spreek jullie later.
Liefs, xxxx

p.s. ik ben er net achter gekomen dat ik waarschijnlijk geen foto's op de computer kan zetten omdat ik daar niet het goede stickje voor heb maar volgens Bennie (huisgenootje) kun je die in de stad wel kopen. Dat ben ik dus wel van plan maar weet nog niet hoe lang dat gaat duren.

En oh ja.. bedankt voor alle reacties, dat vind ik echt leuk!