Nieuw Nickerie vaccinatie

Ga je op reis naar Nieuw Nickerie, dan is het goed je op de hoogte te stellen van de geadviseerde vaccinaties Nieuw Nickerie. Voor veel landen zijn reizigersvaccinaties een must. De meest voorkomende gevaarlijke ziektes die je op kan lopen en gedeeltelijk met inentingen of medicijnen tegen kunt gaan zijn:

Buiktyfus, dtp (difterie, tetanus, polio), gele koorts, malaria, hepatitis A, hepatitis B, mazelen, TBC (tuberculose), dengue (knokkelkoorts).

Komen een van deze ziektes voor in Nieuw Nickerie en met name in welke gebieden? Het vaccinatie advies Nieuw Nickerie kan namelijk van gebied tot gebied in Nieuw Nickerie verschillen en in veel landen is de kans op een ziekte afhankelijk van het seizoen dat je op reis gaat, zoals soms het geval is bij malaria.

Welke reisvaccinaties Nieuw Nickerie nodig zijn in jouw specifieke geval, kan je het best bespreken met jouw (reizigersgeneeskundige) huisarts of een vaccinatiekliniek.

Actueel vaccinatie advies

Zie hier het actuele advies over vaccinaties Nieuw Nickerie.  

Informatie over Nieuw Nickerie

Beste foto's & tips van Nieuw Nickerie

'75949' door GrietBuis '75949' door GrietBuis

SurinameNieuw Nickerie

SurinameNieuw Nickerie

Markthal.

GrietBuis

Nieuw-Nickerie (spreek uit niekeerie) is de tweede stad van Suriname en de hoofdplaats van het district Nickerie, gelegen op de linkeroever van de rivier de Nickerie. Van hieruit vindt veel handel plaats o.a. met buurland Brits Guyana. De markthal is een kleurrijk en sfeervol middelpunt in de stad.

'274491' door jeannette '274491' door jeannette

SurinameNieuw Nickerie

SurinameNieuw Nickerie

Langs de zeedijk

jeannette

Als je in Nieuw Nickerie verblijft is het heel leuk om een fiets tochtje te maken langs de zeedijk waar je dan als je de dijk op klimt dit uitzicht hebt bij laag water. (zie ook mijn tip)

'279315' door jeannette '279315' door jeannette

SurinameNieuw Nickerie

SurinameNieuw Nickerie

Marktplaat

jeannette

Op de gezellige markt in Nieuw Nickerie kun je van alles kopen van niervlerken tot aan allerlei exotische vruchten maar ook de aloude gezonde tomaat

Laat kaart zien