Jungle

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Jungle image

Jungle

Jungle
Suriname
Merelvdwinter

TIGRI TOURS SURINAME: EEN ABSOLUTE AANRADER VOOR EEN IEDER DIE NAAR SURINAME GAAT!!!

Met Tigri Tours de Jungle in een geweldige ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!

Afgelopen maand juni was ik met mijn man en gezin ( 2 kinderen) in Suriname voor vakantie. Mijn man is in Suriname geboren en wilde graag een keer terug naar zijn thuisland met zijn gezin. Vooraf hadden we ons natuurlijk al georienteerd op internet, omdat we graag de jungle in wilden gaan. Daarnaast had mijn man wat familie leden van hem gecontacteerd in Suriname. Toen wij op de site van tigri tours kwamen, sprak deze site ons erg aan. Daarnaast hadden we van familie leden gehoord dat Tigri Tours goed aangeschreven stond en bekend staat om zijn jungle tours, vooral naar de Raleighvallen.

Vanuit Nederland hebben wij contact opgenomen met een aantal reisorganisaties. Weer sprong Tigri Tours er tussenuit. We kregen snelle reactie op onze e-mails en het taalgebruik was zeer netjes, in vergelijking met de andere organisaties.
Ze hebben ons een tour advies gegevens en ook nog eens een fikse korting op de trips. Al met al was de start heel tevreden.

In Suriname aangekomen is Diego, de eigenaar van Tigri Tours, bij ons gehuurde huis, langs gekomen. Hij heeft een rijdend kantoor, en komt bij de klant langs. Dit vonden wij zeer prettig. Hij liet ons uitgebreid op kaarten de bestemmingen zien, had foto's bij zich, en kon ontzettend boeiend vertellen. We zouden met Diego naar Raleighvallen gaan en naar Brownsberg - Isadou Jaw Jaw.

De tour naar de Raleighvallen was in een woord GEWELDIG!!!! uitstekend eten, zeer gevarieerd en voldoende voor iedereen, een zeer ervaren gids, een gevarieerd programma, en ontzettend goede service!! Zoiets had ik nog nooit meegemaakt. We hebben vaker gereisd, maar dit was echt fantastisch. Het zelfde geld voor de toch naar Brownsberg - Isadou Jaw Jaw die wij hebben gemaakt. De broer van Diego, John, was mee op deze tour. Diego vertelde ons al dat hij veel met zijn familie samenwerkt, want die komen allemaal zelf uit het binnenland, dus hebben veel echte kennis.

Nou John was een echte gezellige, spontane gids, en bleek ook nog eens heerlijk te kunnen koken.
Wij hadden echt het gevoel dat we thuis waren op de tours van Diego. Ik zag toevallig het blog van Jantine, diie heel vreselijk sprak over Diego......nou mensen: geloof niet alles wat daar staat!!!

Diego staat zeer goed bekend bij veel touroperators in Suriname. Veel tours worden aan hem doorverkocht door bijv. STINASU ( Stichting Natuur behoud Suriname). Daarnaast hebben wij in Suriname ook andere mensen ontmoet die met Diego op tour zijn geweest, zowel toeristen als stagiaires ( daar barst het in Suriname namelijk van). Van niemand, maar dan ook niemand hebben wij iets negatiefs gehoord.

Al met al kijken mijn gezin en ik terug op een fantastische, indrukwekkende vakantie. Voor ons als gezin was het een hele bijzondere reis, helemaal voor mi