Colakreek

Colakreek is een recreatiepark en natuurbadplaats. Het ligt iets ten zuiden van de internationale luchthaven van Colakreek. De naam is afgeleid van Cola, omdat de bruine kleur van het water erop lijkt. Je kunt er onder andere zwemmen, waterfietsen en ook kamperen behoort tot de mogelijkheden.

Informatie over Colakreek

Beste foto's & tips van Colakreek

'456987' door Jan10e '456987' door Jan10e

SurinameColakreek

SurinameColakreek

Cola Creek

Jan10e

De nacht voor de vlucht naar Nederland brengen we in een cabin in Cola creek door. In de middag relaxen we langs de oevers van de kreek. De begroeiing is nogal overvloedig. Toen ik deze foto weer zag moest ik zelf weer even puzzelen wat er nou eigenlijk te zien was. Een begroeide boomstronk met daaronder het water van de kreek. Overnachten in Cola kreek is best een aanrader hoor. Heerlijk ontspannen het vliegtuig in. Geloof alleen niet de opzichters die zeggen dat er geen krokodillen in de kreek zitten. Wij hebben er toch echt eentje gezien!

'518355' door dennieboompje '518355' door dennieboompje

SurinameColakreek

SurinameColakreek

Als een engel....

dennieboompje

Op wederom een van die hete dagen (32 graadjes) met een leuk gezelschap naar achter het internationale vliegveld getogen om ons in de savanne te begeven in ColaCreek, na ons spullen in het kamp gegooid te hebben, zijn we met z'n allen in de cola-kleurige creek gedoken, drijvend op me rug zie ik prompt een regenboog-circel boven me hangen, snel het water uit gegaan en mijn camera gepakt, een palmboom opgezocht en een foto gemaakt van die regenboog-circel om deze boomtop :-)

Laat kaart zien