Brownsberg malaria

Is er malaria in Brownsberg en wat zijn de malaria gebieden Brownsberg? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Brownsberg, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Brownsberg. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Brownsberg verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Brownsberg om te zien of jouw Brownsberg reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Brownsberg is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Brownsberg

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Brownsberg.  

Informatie over Brownsberg

Beste foto's & tips van Brownsberg

'458526' door MiekeLejeunevdVen '458526' door MiekeLejeunevdVen

SurinameBrownsberg

SurinameBrownsberg

Jonge kaaiman.

MiekeLejeunevdVen

Een tocht met de boot bij maanlicht over de Suriname rivier om kaaimannen te spotten. De bootsman springt plots uit de boot en heeft 'n jonge kaaiman uit het water gegrist. We mogen hem even van dichtbij bekijken hij heeft prachtig ogen en scherpe tanden. Nadat we hen bewonderd hebben wordt hij snel weer in het water terug gezet.

'408218' door ivonne '408218' door ivonne

SurinameBrownsberg

SurinameBrownsberg

Green tree boa.

ivonne

Schrik niet, deze slang is een wurgslang. Hij lag opgerold op een aantal takken en we konden hem redelijk dicht benaderen. Ik vond hem in ieder geval prachtig! Slangen blijven altijd mysterieus. Je weet nooit of hij onschuldig is of dodelijk giftig. Vaak lijken de soorten ook nog enorm veel op elkaar en de één is dan erg giftig en de ander een na-aper. Mijn ervaring is dat ze vaak vluchten als je in de buurt komt en ze de kans hebben, maar daar moet je natuurlijk niet vanuit gaan :).....In dit geval vertelde de gids dat deze soort veilig was en konden we redelijk dichtbij komen.

'455866' door MiekeLejeunevdVen '455866' door MiekeLejeunevdVen

SurinameBrownsberg

SurinameBrownsberg

Dure noten.

MiekeLejeunevdVen

In een dorpje vlakbij Brownsberg zagen we deze cashewnotenboom vol met grote kleurige vruchten. Aan de onderkant van de vrucht groeit slechts één noot die met de hand wordt geplukt . Geen wonder dat deze noten behoorlijk prijzig zijn.

Laat kaart zien