Túcume malaria

Is er malaria in Túcume en wat zijn de malaria gebieden Túcume? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Túcume, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Túcume. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Túcume verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Túcume om te zien of jouw Túcume reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Túcume is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Túcume

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Túcume.  

Informatie over Túcume

Beste foto's & tips van Túcume

'542679' door lubbja01 '542679' door lubbja01

PeruTúcume

PeruTúcume

Politiemacht

lubbja01

De president zou die middag arriveren bij het paleis aan het centrale plein. Allerlei voorzorgsmaatregelen werden getroffen. Ook de politie stond paraat compleet met schilden.

Laat kaart zien