Machu Picchu visum

Als je op reis gaat naar Machu Picchu, is het belangrijk om vooraf te checken of je een visum Machu Picchu nodig hebt. Het is hierbij belangrijk of je op zakenreis of op vakantie gaat, want een toeristenvisum voor Machu Picchu heeft andere voorwaarden dan een zakenvisum. Hieronder kan je controleren of je visumplichtig voor Machu Picchu bent. Hierbij is het van belang of je eenmalig de grens met Machu Picchu overgaat of vaker; in dat geval kan een double entry visa Machu Picchu gunstiger zijn, omdat het soms moeilijk is om je visum te verlengen. Een toeristenvisum is vaak 30 dagen tot 3 maanden geldig, maar dat kan per land verschillen. Eigenlijk zijn er altijd drie opties: of je hebt geen visum nodig, of je kan het visum aan de grens kopen (visa on arrival op het vliegveld) of je moet je visum voor vertrek al geregeld hebben. Deze moet je in dat geval al tonen bij het inchecken. Bij een visa on arrival, kan je die ook al voor vertrek hier regelen zodat je op het vliegveld niet in de rij hoeft te staan.

Informatie over Machu Picchu

Beste foto's & tips van Machu Picchu

'445356' door dreamer666 '445356' door dreamer666

PeruMachu Picchu

PeruMachu Picchu

Lama @ Machu Picchu

dreamer666

Als je de postkaarten bekijkt dan zie je af en toe dit soort foto's. Er lopen namelijk een aantal lama's rond op de site. Elke toerist wil er wel een foto van met de ruïnes op de achtergrond. Het is dan ook moeilijk om de foto te kunnen maken want overal duiken er toeristen in je beeld die naast het dier willen komen staan. Met veel geluk en geduld is het dan toch gelukt en ik vind hem bijzonder grappig.

'490168' door deerik '490168' door deerik

PeruMachu Picchu

PeruMachu Picchu

100% Peru

deerik

Deze lama vond mij maar een vreemde vogel, althans zo kijkt hij ;) Ik vond hem, in combinatie met Machu Picchu een 100% Peru plaatje opleveren. Zo onvoorstelbaar knap, hoe ze op deze hoogte zo'n stad hebben kunnen bouwen!

'483036' door deerik '483036' door deerik

PeruMachu Picchu

PeruMachu Picchu

300

deerik

Machu Picchu, een van de meest magische plakken waar ik ooit ben geweest. We reden er naar toe in de laatste trein voordat ze daar gingen staken, voor 3 dagen. We besloten toch te gaan en de gok te nemen dat de staking niet zou uitlopen. Hij pakte goed uit. Op een gemiddelde dag komen er 3000 bezoekers, toen wij er waren nog geen 300. Heerlijk kunnen rondlopen en fotograferen vaak zonder andere toeristen in de buurt. Deze is vanaf een platform bij het hoogste punt genomen. De doorbrekende zon (rechtsboven) als extra bonus!

Laat kaart zien

Laatste Machu Picchu artikelen

Deze fouten maak je nooit meer bij Machu Picchu

Wanneer je Machu Picchu, een van de meest spectaculaire bezienswaardigheden ter wereld, bezoekt, wil je natuurlijk beslagen ten ijs komen. Daarom is het belangrijk rekening te houden met de volgende 7 tips.

Wanneer je Machu Picchu, een van de meest spectaculaire bezienswaardigheden ter wereld, bezoekt, wil je natuurlijk beslagen ten ijs komen. Daarom is h...