Arequipa en Lago Titicaca

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Arequipa en Lago Titicaca image

Maartthema de toerist gaat met de koters naar Peru

Arequipa en Lago Titicaca
Peru
Obiwan

Maartthema de toerist gaat met de koters naar Peru

In tegenstelling tot wat ik eerder lees vinden wij groepsreizen wel leuk, maar dat kan ook komen dat ik het reizen op zich heel leuk vind en ook nog nooit een slechte vakantie heb gehad. Tenminste, misschien ook wel maar ik heb het niet zo ervaren. Ik spreek toch wel vaak mensen die wat te melken hebben over hun vakantie. Dit niet goed, dat niet goed, maar ook hier geldt dat het een groot feest is maar als er geen slingers hangen dan moet je het zelf maar doen. Wij hebben 2x voor Sawadee gekozen met kinderen van dezelfde leeftijd. Het zijn dan 5 gezinnen (20 personen) en ik moet zeggen, volgens mij trekt Sawadee toch ander publiek dan wat ik eerder gelezen heb. De bindende factor zijn de kinderen.
Mijn dochter was 13 in Peru en dan zijn niet alle items even boeiend. De kids bleven dan ook wel eens achter in het hotel bij het zwembad terwijl je dan zelf met een gerust gevoel op pad kan. De grootste reden om dit te doen blijft dus de kinderen, maar de jongste is nu 16 dus het zal niet zo heel lang meer duren. Het is de fase waar we nu in verkeren en ik vind het helemaal geweldig ondanks dat het wel kostbaar is in de schoolvakanties.
De foto’s die ik nu nodig heb, heb ik, of niet gemaakt, of verwijderd onder het motto wat moet ik ermee? Gelukkig toch nog wat gevonden van de Peru reis.

Foto's

e852d.jpg
e852d.jpg
Obiwan
02974.jpg
02974.jpg
Obiwan
6810f.jpg
6810f.jpg
Obiwan