Noord Paraguay image
Noord Paraguay image Noord Paraguay image

Noord Paraguay

Beste reistijd

Noord Paraguay
Paraguay
Dieu jan

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Wanneer kan ik het beste reizen naar Noord Paraguay

Het weer in Noord Paraguay

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Noord Paraguay te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Noord Paraguay? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Noord Paraguay

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Noord Paraguay:
Paraguay staat bekend om haar extreme klimaat. Van december tot februari kan de temperatuur oplopen tot 40°C, en dat zonder één spat regen. Het zuiden van Paraguay is in die periode een stuk vochtiger, maar nog steeds erg warm. De winter is een stuk aangenamer, met een gemiddelde temperatuur van 23°C. De beste tijd voor een bezoek is het voor- en najaar, dus in april, mei, september en oktober. Bereid je in Paraguay echter altijd voor op alle mogelijke klimaten. Weersomstandigheden kunnen hier acuut omslaan.