Guyana stekker

Guyana – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Guyana, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Guyana gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

De stekker(s) die in Guyana gebruikt kunnen worden zijn : Type A, B, D en G
Stekker A
Stekker B
Stekker D
Stekker G

Informatie over Guyana

'140392' door flygirl '140392' door flygirl

GuyanaCentraal Guyana

GuyanaCentraal Guyana

Kaieteur waterval

Prachtige waterval. Deze singledrop waterval valt ongeveer 750 meter omlaag. Het is hier nog behoorlijk ongerept. Bij de watervallen zijn geen balustrades, geweldig voor het uitzicht!

'143415' door flygirl '143415' door flygirl

GuyanaCentraal Guyana

GuyanaCentraal Guyana

Kaieteur from the air

De prachtige Kaieteur waterval gezien vanuit de lucht tijdens onze vlucht ernaartoe.

'445503' door srananwilobiyu '445503' door srananwilobiyu

GuyanaZuid Guyana

GuyanaZuid Guyana

De regenboog

Vakantie in het Iwokramaregenwoud (Zuid-Guyana) betekent volop genieten van de natuur. Zo een regenboog heb ik niet eerder gezien en was zonder meer de moeite van het vastleggen waard. © Jerry R. A-Kum.

Bekijk alle Guyana foto's en tips