Loja stekker

Loja – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Loja, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Loja gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

Informatie over Loja

Beste foto's & tips van Loja

'225650' door whelder '225650' door whelder

EcuadorLoja

EcuadorLoja

Rode Bromelia

whelder

In Midden en Zuid Amerika komen heel wat bromelia's voor. Vaak zijn het epifyten die leven op bomen. Zelden heb ik er eentje gezien met zulke mooie kleuren als deze. Een gelukje erbij was dat hij ook nog mooi door de zon werd beschenen. De foto is genomen in de buurt van Loja. De bergen in de omgeving vormen een heerlijk wandelgebied met ook nog eens prachtige planten en veel vogels. Toeristen vind je er nauwelijks.

'293660' door Naomidominique '293660' door Naomidominique

EcuadorLoja

EcuadorLoja

Drie slapende mensjes

Naomidominique

Op weg naar Vilcabamba, op het station in Loja, zag ik dit plaatje. Twee vrouwen en een man wachtend (hoe lang?) op een bus. Aan de kleding is te zien dat het net geregend heeft, veel modder op de straten. Zulke mooie mensen!

'341432' door mariekeev '341432' door mariekeev

EcuadorLoja

EcuadorLoja

De Andes rond...Vilca

mariekeev

De Andes gezien vanuit het beste hostel van Ecuador, Yzhcaluma in Vilcabamba. Een lange busrit vanuit Quito maar zeker de moeite waard gezien de relaxte omgeving en natuurlijk, de Andes!

Laat kaart zien