Isla de la Plata visum

Als je op reis gaat naar Isla de la Plata, is het belangrijk om vooraf te checken of je een visum Isla de la Plata nodig hebt. Het is hierbij belangrijk of je op zakenreis of op vakantie gaat, want een toeristenvisum voor Isla de la Plata heeft andere voorwaarden dan een zakenvisum. Hieronder kan je controleren of je visumplichtig voor Isla de la Plata bent. Hierbij is het van belang of je eenmalig de grens met Isla de la Plata overgaat of vaker; in dat geval kan een double entry visa Isla de la Plata gunstiger zijn, omdat het soms moeilijk is om je visum te verlengen. Een toeristenvisum is vaak 30 dagen tot 3 maanden geldig, maar dat kan per land verschillen. Eigenlijk zijn er altijd drie opties: of je hebt geen visum nodig, of je kan het visum aan de grens kopen (visa on arrival op het vliegveld) of je moet je visum voor vertrek al geregeld hebben. Deze moet je in dat geval al tonen bij het inchecken. Bij een visa on arrival, kan je die ook al voor vertrek hier regelen zodat je op het vliegveld niet in de rij hoeft te staan.

Informatie over Isla de la Plata

Beste foto's & tips van Isla de la Plata

'447016' door whelder '447016' door whelder

EcuadorIsla de la Plata

EcuadorIsla de la Plata

Blauwvoetbalts

whelder

Isla de la Plata wordt wel Poor Mans Galapagos genoemd. Veel van de vogelsoorten die je op Galapagos ziet, komen hier ook voor. Toch vind ik dat de titel een beetje onrecht doet aan dit prachtige eiland. Het is bijvoorbeeld de enige plek in Ecuador waar op hetzelfde eiland blauwvoet- en roodvoetgenten voorkomen. Ik vind vooral die blauwvoeten erg leuk. Ze voeren prachtige dansjes uit tijdens de baltsperiode.

'385998' door gestreepteolifant '385998' door gestreepteolifant

EcuadorIsla de la Plata

EcuadorIsla de la Plata

Nu in het wit

gestreepteolifant

De flora en fauna van Ecuador is geweldig. Al eerder plaatste ik een foto van een walvisstaart. Toen wij in de buurt van Isla del la plata voeren waren er een aantal aan spelen. Omdat ik er geen genoeg van kan krijgen deze in het wit

'446671' door esther87 '446671' door esther87

EcuadorIsla de la Plata

EcuadorIsla de la Plata

Blue footed Baby

esther87

De galapagos.. prachtig om naar toe te gaan, maar het zou 1/4 van mijn budget van vier maanden reizen opslokken, dus op zoek naar een alternatief! En die vond ik, Isla de la Plata ligt vlakbij het vaste land en levert een tipje van de sluier van de galapagos, half december waren er veel Blue footed babies te vinden, prachtige kuikens van meeuwen met blauwe voeten. Zijn het geen dotjes?

Laat kaart zien