Ingapirca ruïnes

In Ingapirca ruïnes vind je een hoop van deze ruïnes. Via de Inca-trail, die dezelfde naam heeft als bekendste wandelroute ter wereld (naar Machu Picchu in Peru), kan je hiken naar Ingapirca ruïnes. Dit is de bekendste Inca-ruïne van Ingapirca ruïnes. De ruïnes liggen in de provincie Cañar, in het zuid-centrale deel van het land.

Informatie over Ingapirca ruïnes

Beste foto's & tips van Ingapirca ruïnes

'502028' door hardom '502028' door hardom

EcuadorIngapirca ruïnes

EcuadorIngapirca ruïnes

Ingapirca

hardom

De ruïnes van Ingapirca zijn de grootste archeologische vondst in Ecuador. Het complex bestaat zowel uit Inca ruïnes als uit Cañaris ruïnes. Ingapirca ligt bij het plaatsje Cañar. In deze streek wonen nog vele afstammelingen van de Cañaris indianen met hun schitterende klederdracht.

'518679' door hardom '518679' door hardom

EcuadorIngapirca ruïnes

EcuadorIngapirca ruïnes

Ingapirca complex

hardom

De ruïnes van Ingapirca zijn de grootste archeologische vondst van een Inca nederzetting in Ecuador. Op de foto zie je de meest markante ruïne, namelijk de Zonnetempel. Op het complex zijn ook ruïnes van de Cañar, een volk dat reeds voor de Inca's het gebied bevolkte. Afstammelingen van de Cañar indianen wonen nog steeds in dit deel van Ecuador. Het complex vindt je in de Sierra Centraal bij het gelijknamige plaatsje in de provincie Cañar. De foto is genomen ten tijde van de Inti-Raymi (feest van de zonnewende). Bij de tempel worden voorbereidingen getroffen voor de daarbij behorende rituelen.

'506246' door hardom '506246' door hardom

EcuadorIngapirca ruïnes

EcuadorIngapirca ruïnes

Ingapirca

hardom

De ruïnes van Ingapirca zijn de grootste Inca ruïnes in Ecuador. Op het Ingapirca complex vindt je ook overblijfselen van de Cañar indianen die er reeds voor de Inca's woonden. De Cañar hebben lang weerstand geboden tegen de Inca's. Afstammelingen van de Cañar vindt je nog steeds in de gelijknamige provincie. Voor een groot deel zetten zij de tradities van hun voorouders voort. Op het complex is de gefotografeerde Zonnetempel (Inca ruïne) het meest in het oog springende gebouw.

Laat kaart zien