Guayaquil

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Guayaquil image

Guayaquil

Guayaquil
Ecuador
Roosmans

Aankomst Ecuador

Buenos días,

Eindelijk aangekomen in Ecuador! De vlucht was lang, heel lang, en ik ben nooit bang in een vliegtuig, maar toen tijdens het opstijgen, de turbulentie en het landen alle Zuid-Amerikanen schietgebedjes begonnen toe doen kon ik 2 dingen doen. Denken dat ik ging neerstorten of beseffen dat ik dan EINDELIJK in Zuid-Amerika ben!

Aangekomen in mijn hotel vertelde ze me al meteen waar het uitgaan leuk was, en het idee van een jetlag begrijpen ze denk ik niet helemaal. Stond al om 5.30 op en zelfs met jetlag was dat vroeg. Maar mijn dag is geweldig begonnen want het is strakblauw en 28 graden, plus, een heerlijke bruine boterham met pindakaas. Genieten!

Ik heb om 7.00u een shuttle bus naar het vliegveld en dan op naar San Cristobal, de Galapagos eilanden. Eindelijk! Raar, vorige week praatte ik nog met mensen over waar ik allemaal nog heen ging, nu kan ik al zeggen dat ik er al een maand van het opzitten. Ik heb bijna nooit internet op de Galapagos, dus vanaf nu telt de regen; Geen bericht is goed bericht.