Galapagos eilanden

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Last Minute Cruise Galapagos

Galapagos eilanden,
Ecuador


Of je nou vooraf, in Ecuador of juist op de Galapagos Eilanden je cruise moet regelen, daar zijn de meningen nogal over verdeeld. Wij zijn er eigenlijk ook nog niet over uit.

Wij hebben in Ecuador een vliegticket gekocht in de hoop in Puerto Ayore, op Santa Cruz een goede deal te kunnen vinden voor een boot-tocht. Dit was alleen niet zo heel erg makkelijk, mede omdat we op zondag arriveerden en een aantal reisburo's dicht waren. We hebben flink wat reisburotjes gesproken, van sjacheraar tot gerenommeerd. Allen hadden ze wel wat verschillende aanbiedingen, maar niet echt heel erg veel en ook niet zo ontzettend veel goedkoper dan thuis op internet te vinden was. Uiteindelijk hebben we bij een duikburotje een erg leuke en fijne boot gevonden, [url="http://www.thebeagle.com.ec" target="_blank"]The Beagle[/url]. We moesten hiervoor wel ons vliegticket terug omboeken.

Achteraf gezien is het volgens handiger om in een van de grotere steden van Ecuador een complete last minute reis, inclusief vliegtickets te boeken. De tickets zijn in combinatie met de boot goedkoper dan ze los te bestellen en sommige boten geven zelfs een boete als je de tickets niet via hun regelt.

PS. als je twijfelt of je wel of niet naar de galapagos moet gaan, omdat het misschien te duur is... Niet twijfelen, het is het ZOOO waard! We kunnen je allerlei verhalen vertellen en fotos laten zien, maar het is eigenlijk niet te omschrijven!