Ecuador

Reisgids

Nieuws

Beste reistijd

Regio's en steden

Foto's

Praktisch

Ecuador image

Ecuador

Ecuador
Zuid Amerika
Wisseschout

Vreemde dingen doen en beleven tijdens je vakantie

Je bent op vakantie in Ecuador en dan doe je wel eens vreemde dingen! Wij in ieder geval wel. Vreemde dingen? Ja!!!!!
Zoals een bezoek brengen aan een tuincentrum met de eigenaresse van de lodge [ Een Belgische] waar je logeert. Is dat vreemd? Ja! Als je bedenkt dat het hier alleen maar oerwoud is en dat de eigenaresse plantjes en bomen voor haar eigen privé oerwoud gaat kopen. Jaloers? Ja dat ook!
En wat dacht je van een bezoek aan een Oostenrijkse meubelmaker hier. Er moeten nog wat meubels voor de nieuw te bouwen eco huisjes aangeschaft worden en wij mogen mee in de laadbak van de 4 wheel drive. Onderweg drinken we nog wat bij een nu wel echte Ecuadoriaanse mevrouw die een tamme spinaap heeft.
Is het vreemd om al om 6 uur 'smorgens te gaan wandelen door het oerwoud ? Voor ons niet want dan zijn de vogels al actief. Misschien wel een heel klein beetje vreemd als je dat doet met een thermoskan vol met koffie, gekregen van de Belgische eigenaresse.
Is het vreemd dat je de slappe lach krijgt als je een hele dag van 'smorgens vroeg tot laat in de avond met het openbaar vervoer [ met schiet en vechtfilms op geluidssterkte heel erg hard] gereisd hebt en dan tot de ontdekking komt dat je nog maar de helft van wat je gedacht had hebt afgelegd?
Zo schijnen wij ook altijd iets vreemds met het weer te hebben.
Hagel stenen zo groot als een ei tijdens de Gorilla trekking in Rwanda [ is wel tropisch oerwoud]
Sneeuw in de Zuid-Afrikaanse zomer
Hagel in Ecuador in een nevelwoud
Ba en ik hou niet, ik herhaal niet van de kou.
Bij iederéén herkenbaar zulke of andere vreemde dingen? Zal best wel!
O.Ja Herinner ik mij ineens een drankje in india en Namibië, maar dat is goed voor een ander verhaal of toen we een weg aan moesten leggen in Tanzania omdat we anders niet verder konden. En die w.c toen en dat muizennest onder dat kussen. Ik geloof dat er nog veel verhalen aan gaan komen