Cali

Cali is de hoofdstad van het departement Valle del Cauca in het zuiden van Cali. Het is het industriële en commerciële centrum van de Cauca-vallei. Koffie, katoen, suikerriet en vleeswaren zijn de voornaamste handelswaren. Cali kent nauwelijks verschil in seizoenen. Dit komt omdat het dicht bij de evenaar ligt.

Informatie over Cali

Beste foto's & tips van Cali

'521064' door joostboerman '521064' door joostboerman

ColombiaCali

ColombiaCali

La Cascada de los...P

joostboerman

Gister zijn we met de hele familie van me vriendin in een jeep gestapt om de meren van El Paramo de las Tinajas te bekijken. Dit ligt in de regie van Valle Florida-Colombia. We waren met zon 15 personen en hadden 1 jeep paar mensen op het dak en de rest in de auto. Dit was af en toe best even zweten als we langs de afgrond reden voor meer dan 2 uur lang maar gelukkig ging het allemaal goed! Onderweg kwamen we deze waterval tegen die naam heeft La Cascada de los Patos wat in de vertaling betekend een waterval voor de eentjes! Het is niet echt een toeristiche gebied dus ik zou niet weten hoe je er zelf zou moeten komen maar als u ooit in de buurt bent stuur me een berichtje dan kan ik wat informatie winnen bij de familie. Floirda valle ligt ongeveer een uur rijden vanaf Cali dit zou ongeveer 2 dollar kosten met de bus. Vanuit Flordia met de auto omhoog is het ongeveer 2 uur en daarna nogeens minimaal een uur lopen! Zeker wel weer de moeite waard!!

'441147' door MvanderGriend '441147' door MvanderGriend

ColombiaCali

ColombiaCali

In de buurt van Cali,

MvanderGriend

Deze foto heb ik genomen ergens in de buurt van Cali, ik weet niet meer helemaal precies waar. Ik vond het gewoon een leuk beest.

'57152' door steventan '57152' door steventan

ColombiaCali

ColombiaCali

In de Chiva

steventan

Chiva's zijn de decennia oude substituten van de huidige bussen. Als sardientjes in een blik tuf je ook nu nog met deze busjes (die tegenwoordig ook als toeristische party-bussen in de grote steden van Colombia worden gebruikt) naar de kleinere dorpjes van Colombia. De reis is tevens een goede manier om de echte Colombianen te ontmoeten.

Laat kaart zien