Barichara

Foto door Reisreporter SaarAnna

Barichara is één van Barichara's meest pittoreske en ongerepte koloniale dorp. De roestkleurige daken, de geplaveide straten, witgekalkte muren en balkonnen versierd met planten ...

Informatie over Barichara

Beste foto's & tips van Barichara

'539108' door SaarAnna '539108' door SaarAnna

ColombiaBarichara

ColombiaBarichara

Het authentieke en...

SaarAnna

Sensational cities: Net buiten het hectische en vaak onveilige Bogota ligt dit authentieke stadje waar de tijd stil staat. Kinderen spelen op straat en paardenkarren rijden over de weg. Het leeft, het bruist, maar op een hele gemoedelijke manier.

'539917' door SaarAnna '539917' door SaarAnna

ColombiaBarichara

ColombiaBarichara

Old man rethinking hi

SaarAnna

La vida local: ik heb al eerder een foto van Barichara geplaatst, maar dat ging meer over het straatbeeld en het romantische authentieke stadje. Deze foto gaat meer over de mensen die er wonen. Deze man zit waarschijnlijk elke dag op dit bankje naar buiten te kijken. Naar de mensen, wellicht bekenden, misschien wel in de hoop dat hij nog eens een praatje kan maken met iemand.

'1106791' door DLemmen '1106791' door DLemmen

ColombiaBarichara

ColombiaBarichara

Barichara in rust aan

DLemmen

Barichara, een dorp met karakter. Nog niet echt ontdekt door toeristen, wat onterecht is maar wel begrijpelijk. De reis vanuit Bogotá is best lang, maar je krijgt er enorm veel voor terug. Het dorp zelf met haar enthousiaste en lieve inwoners, maar vooral ook een schitterende omgeving met kleine dorpjes in de buurt en een overweldigende Chicamocha Canyon. Deze moet je te voet bezoeken met een local om een adembenemende ervaring op te doen!

Laat kaart zien