Colombia Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Ontstressen in een museum

Gepubliceerd: 20 jan 2008
0

In de Colombiaanse hoofdstad Bogota kon je de afgelopen week luieren of uitrusten in een museum. In plaats van uren door het museum te slenteren kon je al zittend of zelfs liggend de kunstwerken bewonderen.

Veel mensen hebben het druk, druk, druk. Daar tegenover staat dat er ook extreem luie mensen zijn die de hele dag op de bank hangen. Deze tentoonstelling moest laten zien dat het belangrijk is een goede balans te vinden tussen werk en rust.

Vanuit hangmatten, sofa’s, stoelen en bedden konden de bezoekers van het Colombiaanse Bogotá Museum naar de kunstwerken kijken en ondertussen nadenken over luiheid en uitrusten. Dat veel mensen hier behoeften aan hadden bleek wel uit de grote aantallen bezoekers die het museum trok.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Colombia artikelen
Reisnieuws
Dit zijn de meest vredelievende landen van 2016!

13 feb 2017, Tja, succesvol... Welke landen zijn nu echt succesvol? Misschien een Duitsland, Australië of Japan? Mis! De landen die in 2016 de grootste groei doormaakten zullen je behoorlijk verrassen.

1
Reisnieuws
Bizar! De opmerkelijkste natuurfenomen van 2016

04 feb 2017, Afgelopen jaar had de natuur wederom bijzondere verrassingen in petto, van een deken van spinnenwebben tot een kokendhete rivier. Dit waren de meest zeldzame natuurfenomenen van de laatste tijd.

1
Reisnieuws
Colombia: bijzondere accommodaties om te slapen

21 okt 2016, Colombia ligt ingeklemd tussen de Andes en twee oceanen, met als resultaat dat je kunt hiken in torenhoge, met jungle begroeide bergen, snorkelt met dolfijnen en hagelwitte zandstranden slechts deelt met inheemse indianen. Colombia is prachtig, en...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.