Colombia Artikelen & Blogs

Reisnieuws

VIDEO: Gevaarlijke verveling

Gepubliceerd: 25 sep 2010
0

Niet voor de bangeriken of slimme mensen onder ons weggelegd. Op de rails gaan liggen terwijl er een trein aan komt denderen!

Je bent of levensmoe, of de verveling moet daadwerkelijk zijn toegeslagen. Deze jongeren in Colombia hebben een nieuw spelletje uitgevonden. Net wanneer er een trein in volle vaart langskomt, gaan ze op de rails liggen en rijdt de trein over hen heen. Verstandig?
Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Colombia artikelen
Reisnieuws
Dit zijn de meest vredelievende landen van 2016!

13 feb 2017, Tja, succesvol... Welke landen zijn nu echt succesvol? Misschien een Duitsland, Australië of Japan? Mis! De landen die in 2016 de grootste groei doormaakten zullen je behoorlijk verrassen.

1
Reisnieuws
Bizar! De opmerkelijkste natuurfenomen van 2016

04 feb 2017, Afgelopen jaar had de natuur wederom bijzondere verrassingen in petto, van een deken van spinnenwebben tot een kokendhete rivier. Dit waren de meest zeldzame natuurfenomenen van de laatste tijd.

1
Reisnieuws
Colombia: bijzondere accommodaties om te slapen

21 okt 2016, Colombia ligt ingeklemd tussen de Andes en twee oceanen, met als resultaat dat je kunt hiken in torenhoge, met jungle begroeide bergen, snorkelt met dolfijnen en hagelwitte zandstranden slechts deelt met inheemse indianen. Colombia is prachtig, en...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.