Torres del Paine NP malaria

Is er malaria in Torres del Paine NP en wat zijn de malaria gebieden Torres del Paine NP? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Torres del Paine NP, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Torres del Paine NP. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Torres del Paine NP verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Torres del Paine NP om te zien of jouw Torres del Paine NP reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Torres del Paine NP is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Torres del Paine NP

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Torres del Paine NP.  

Informatie over Torres del Paine NP

Beste foto's & tips van Torres del Paine NP

'516679' door deerik '516679' door deerik

ChiliTorres del Paine NP

ChiliTorres del Paine NP

Torres del Paine NP

deerik

Als je naar Antarctica gaat, is een tussenstop van enkele dagen bij Torres del Paine een absolute aanrader. Wat heeft dat park mij verrast en een diepe indruk gemaakt. Zowel landschappelijk als qua wildlife een topper!

'456819' door Linda456 '456819' door Linda456

ChiliTorres del Paine NP

ChiliTorres del Paine NP

National Park Torres.

Linda456

Torres del Paine is een prachtig nationaal park in Chili. Op een zonnige dag wanneer het een beetje windstil is kan je prachtige spiegelingen in het water zien!

Laat kaart zien